rätt ska vara rätt

Jag tycker lite synd om andra Snook-halvan Daniel Adams-Ray nu när alla är så besatta av Oskar Linnros. Så nu lyssnar jag på Daniels enda hit "Dum av dig" och går emot resten av Sverige. Rätt ska vara rätt.


Kaptenens Logg 10.07.29

SHIT JAG HAR EN BLOGG!

Följande har hänt under tiden jag borde ha bloggat:
- Peace & Love 2010
- Jobbat (ehe lite i alla fall...)
- Landstället

Följande kommer hända inom kort samma tid jag också borde blogga:
- Mera landstället
- Mera jobba... NAAAT!
- Gotland
- London

Men ni vet att bloggen alltid kommer vara prioritering 1. Höhö. <3


Från P&L. Snubblade hela tiden på obefintliga ojämnheter i gatan, till slut kunde jag inte längre kontrollera mitt sydtyska temperament. Inte något jag är stolt över. Men stenen blev skrämd så jag gick därifrån med huvudet högt.

fan nice typ va

lite dålig uppdatering här va.............
efter tre timmar på akuten kan vi idag konstatera örongångsinflamation på båda öronen samt inflamation på båda trumhinnorna. det är underbart. inget mer badande för min del. skolan börjar snart. ångest. innan dess massa jobb. london med min bestis och mamma. samt varberg med la familia. allt för mig.

vill tillbaka. hej förresten.


ååångest

bästa veckan på väldigt länge. ungefär 17 år. sån sjuklig ångest. vill inte sitta hemma. själv i tystnaden. sova själv utan en armbåge här och ett ben där. vill tillbaka. nu nu nu nu nu. sängen var skönt och duschen var härlig men inte tillräckligt för att hålla mig hemma denna vecka resterande 80 åren i mitt liv. jag ska dit igen. nästa år. och året efter det. och året efter det.

RSS 2.0