i know st peter won't call my name

Jag är en aktiv typ just nu ja.

 

Ligger här i soffan och deeeegar med datorn på snedden.

Kollar på en Coldplay-konsert på MTV. Varför gick jag inte på deras konsert i somras? Whywhywhywhy?

Korkad är ordet.

Imorrn ska jag till ögonläkaren, jag är nämligen blind. Japp.

Gick som vanligt på stan och så plötsligt kommer någon och lägger ett svart tyg över huvudet. Ser inte ett jota.

Nej jag skojar bara. Jag ser som en öööörn!

Sovmorgon till kvart i två imorrn da. Ses då brur.


7e jävla augusti!!!!!

LASSE ÄR BOKAD OCH BILJETTERNA ÄR HÄMTADE.
BARA 7 MÅNADER KVARRRRRR. LYCKA!!!


ja jag vet jag är en mästerfotograf..........

lasse är ett genifru Bast hälsade på den natten fri från alla domedagsdressyrer
månen stod i zenit över ån
i Dionysos vinkapell satt älvorna och skåla med satyrer
och vi hylla vår förgängelsedemon
det var sommar och du skulle härifrån 
och jag såg bjälken i mitt öga men sån insikt hjälper föga
när Freja plockat ut sitt honorar
då vill man skrika börja om och stanna kvar
men vem hör en sådan sliten kommentar?
inga svar
men stjärnor föll och älvor höll oss fångna i ett avsked under månen
domedagsprofeter satt och grät
och orden om försoning fick sitt liv som aldrig hörts i telefonen
en kyss i Dionysos tête-a-tête
ett snedsteg av förlåt som jag förlät
för månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får
och då går det som det går
sen vill jag skriva allt jag sett så nån förstår
fast inga toner kan förklara hur jag mår
och det blev sent och det blev tyst
och när Bacchus hade kysst oss blev du rädd och jag blev stel
och du sa allt det här är fel
men alla älvor höll oss kvar och nu var döden uppenbar vid vårat avsked under månen
och timmarna vi hade och som gick försvann med tanken bort i dimman
vi vände innan Venus syntes klart
och landa i en säng med valda ord och såg vår sista vargatimme
satyrer vände hem från fläkt och fart
det va lugnt och tyst men knappast underbart
för är man trött på ensamhet har tystnad mist sin dignitet
nu var vi två men ensamheten gav sig på
och den anföll med ett tal om allt jag inte kunde få
och du såg det men du bad mig inte gå, men förstå
och det vart en sekund av evighet och en sekund av osynliga tårar
i Dionysos dissonans
en sekund var klarsynt och förstod att jag var en av tusen dårar
som hoppas harmoni och tolerans
men letar så febrilt i älvors dans
så jag gick hem så konsekvent till mig och mina instrument
och sagan fick det slut den skulle ha
men det var sommar då och natten blev ju bra så det va vackert
men det såg jag först idag
och när jag vandrar ut ikväll till Dionysos vinkapell och ser satyrer höja glas
och älvor dansa i extas
jag vinglar sakta ner till ån och sänder hälsning därifrån till en drottning under månen

okej nu bloggar jag

Cha cha bloggen! Som tågkonduktören igår kväll sa när vi suttit fast i Tullinge i ett år, bättre sent än aldrig right?

Gårkvällen spenderades i Älvsjö där Robin hade partaj, "ytterst" trevligt! Visst blev det lite kaos, och det har aldrig tagit längre tid att komma hem, eller vad säger ni med ett tåg som är en timme och tolv minuter försenat? Och att gå i Converse i minus 18 grader halv två på natten, det är ganska kallt kan jag meddela. Men positiv ska man vara!

Snart mina vänner, snart kommer ni få ett kylskåpspoesi-inlägg från min sida....... ooh spännande jag vet... Stay tuned!josefine är bäst

mina vänner är och träffar vänner. vad gör jag? jo jag sitter i min ensamhet och tar kanonfina bilder på mig själv och garvar en gnutta. fan vad ohärligt osnygg jag är. snäll som jag är får ni ett smakptov nedan. förbered er på en chock. snart ska jag åka till min favoritsarrrra! snart blir jag arg på amanda på rikitgt. nu är det jag som håller bloggen igång. hon borde tack mig.
 

DET SKULLE PUBLICERATS IGÅR MEN SMIDIG SOM JAG ÄR LYCKADES JAG SPARA I UTKAST. BRA KÄMPAT!

tommi on se ainoo

jag har som vanligt inget vettigt att säga... jag har aldrig något vettigt att säga och ändå babblar jag hela tiden. herregud. det har jag inte tänkt på förens nu... jag spelar carola på högsta volym och sjunger mycket vackert till. min bror är megaarg mohahaha. därför ska jag sjunga ett tag till. jag kan rekomendera tommy tycker om mig på finska. den är en tiopoängare. en riktig kanonlåt assssssååwåååw!

josefine gillar björn

josefine är trött. en och en halvtimmes träning. en timmes sjukgymnastik. en härligt dusch väntar. efter det bums ner i säng. men innan sängen kommer historian. som jag har längtat! bara två frågor kvar. kämpppppppppa!

06.22

jag älskar att gå upp halv sex för att sedan kunna gå hemifrån halv sju. en halvtimmes promenad till bussen i snöstorm. jag klagar inte. men vafan det är vinter varje år. det kommer snö varje år. när ska sl komma på en bra lösning för detta? nu måste jag promenixa. hejdå


amanda ligger efter i bloggningen...

Josefine: dricker vatten ur ett fint vinglas. sörjer det gamla köket en gnutta. det återstår nu en diskmaskin och några stackars kakelbitar i en hög på golvet. eller iallafall sist jag kollade. det går fort i hockey. jag har egentligen inget att säga. jag kollar på centralskolan. fan vad jag ealskar det!

jättemegasuperduper tråkigt!

hatar är ett starkt ord. men fan vad jag hatar historia! så himla onödigt. vem fan bryr sig egentligen om va en gubbe sa på 1200-talet? jag låter som en korkade jävla blondin. men helt ärligt så förstår jag inte vad det är bra för? varför ska jag kunna allt om gammla rommare som red på små hästar? varför? säg varför? okej om det hade varit svensk historia. det kan ju vara lite allmänbildande. men det andra förstår jag inte. om det är någon som har en rimlig förklaring varför jag läser en 100 poängs-kurs om detta är den hjärtligt välkommen att höra av sig till mig!

boxer-robert är c00l

skolan är kanon kul. alltid lika rolig. nu är det bara en timme kvar på lunchrasten. det gillar jag. för snart får man gå hemmmm! sen ska jag hem och plugga. wohoooo! jag älskar skolan. jag älskar att plugga. jag tänker positivt. yessssss!

eh yo, like yeah

Vilken järnmormor. Fan vad coolt.

(klicka på bilden för att komma till artikeln)


i mitt sagoland ses vi igen

dagen har varit blandad. jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka nu. allt känns blandat. allt känns liksom upprivet. jag vet inte längre vad jag vill. eller vad jag tycker. jag har alltid varit den säkra personen. personen som vet vad jag vill. personen som kunnat tänka på annat. personen som liksom kunnat hantera känslor och tankar. personen som kunnat säga till sig själv att skit i det där. just nu vet jag inte om jag är den personen längre. jag vill. jag jobbar med det. jag är stark. jag kan. det vet jag. men jag måste hitta dit igen efter att du rubbat mig. jag har haft fantastiskt jävla kul! jag vet inte om jag är ledsen eller glad. men det lär jag ju märka med tiden. förlåt. det här va det sista depp-inlägget. nu måste jag fan skärpa till mig!


to the grave if i mustA hero of war, yeah that's what I'll be
And when I come home they'll be damn proud of me
I'll carry this flag to the grave if i must
Cause it's a flag that I love and a flag that I trust

Så hemsk. Varför lyssnar jag på sånt här?

tristess

Mitt horoskop för idag:
"Det är en bra dag för dig att fokusera på dina personliga projekt i lugn och ro. När du får vara för dig själv faller också tankarna rätt."

Hmm. Det här med "personliga projekt", skulle det kunna vara svenska-talet som jag ska hålla på fredag och inte ens börjat med? Eller kanske pianoläxan tills idag... eller att bara måla naglarna och läsa lite skvallerblaskor? Jag tror på det sista.
Och det här med att "tankarna faller rätt", nja, där sprack det. Ni förstår, jag tänker inte längre. Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk så jag har liksom kopplat bort hjärnan och sitter bara och snyter mig och stirrar in i en vägg hela dagarna. Snälla Gud låt mig bli frisk. Snälla. Nu. Nej nu. NU!....

rubrik

jag mår skit. trött som en kamel. hungrig som en tiger. ont i huvudet som.. ett annat djur. jag vill bara lägga mig under täcket och inte vakna mer. det är kallt ute. jag vill ha sommar. jag orkar inte mer. skolan är skitjobbig och det har bara gått en dag på denna vecka. mina tankar ligger någon helt annanstans än där dom borde. min magkänsla oroar mig. allt känns ej hundra som det gjorde för en vecka sen. men det löser sig antar jag... mitt liv amanda, är sjuk. jag dör. allt går ut helvete utan henne. bli frisk människa! dagen har varit bra. halvbra iallafall. kan någon ge mig något vettigt att tänka på. jag äter snart upp mig själv innifrån. inte av hunger då utan att jag vet att jag måste sluta tänka. men jag kan inte. jag kan inte göra sånt jag tidigare kunde. jag måste. jag vill. fast nej jag vill inte. jag måste. nej jag måste inte. jag håller på att bli galen. helvete vad hungrig jag är!

what a wonderful day

jag fick juste en mycket smickrande bild på snor-amanda. jag kommer ej kunna sova inatt. synd att amanda missar det kanon-kuliga kost-provet imorgon. fan vad oglad man blir när man läser om kost och inser att man lever tvärtemot vad man borde. allt som är gott är inte bra. mättade fetter hit och dit. sätt dom på magen och låt mig leva förhelvete! jag gillar godis. kommer alltid göra. har alltid gjort. jag tror jag ska äta lite godis.

snor är ordet.

Jag snorar som en jävla hamster. Jag har ingen aning om hamstrar snorar, men om dom gör det så är jag säker på att jag snorar som en.

Plus att jag är totalt beroende av Jungle Jewels på Facebook. Illa.Nu är det mat. Snart ska jag bege mig hemåt Herr Giraff. Inte så illa.

Slutsats: Illa + Inte så illa = Liiiiiite illa - Men det är ju trots allt lördag så jag avrundar det till: Inte illa alls.amanda är mitt liv. amanda sover...


lennart har dåligt motorik

ja jag är uppe när klockan är 10.22... en lördag när man får sova. men jag antar att det är gud som vill straffa mig när man vaknar av magsmärta... ibland är livet jobbigt som kvinna. och ja jag klassar mig själv som kvinna. fast egentligen mer tjej kanske. fast flicka låter ju gulligare... skit samma. igår var jag hos tove på hennes födelsedagskalas. det var jätte gosigt. jag saknar maja och tove. dom är gulliga. jaha... vad ska man göra nu då? jag ska nog skicka ett sms till amanda. det börjar ju snart bli dags att gå upp tycker jag mo ha ha ha ha....

friday ffs

Cha cha bloggeeeen! Det är underbart att vara ledig på en fredag, trots att man inte får sova så länge man vill. (Josefine smsade mig tjugo över tolv och skrev lite smågulligt "VAKNA JÄVLA SÖMNTUTA!"). Aldrig får man sova ut ordentligt.
Nåja, dagen har spenderats i Slöddertälje och det blir antagligen lite spontanbio nu på kvällen. Fast det är löjligt vad omöjligt det är att se Snabba Cash när man vill gå på spontanbio.

Taco Hej, som det står på Taco Bar-kvittona.

jahaaaaaaaaa

Jag har alltid tyckt att 5:ans program Biggest Loser är totalt förudmjukande och bara elakt. Nu har hajar jag.... Biggest Loser.... det är ett viktminskningsprogram.... plus att vinnaren vinner en massa pengar. Men jahaaa. Biggest Loser, nu fattar jag!

Shit. Ibland undrar jag om jag inte är blond ändå.

svejschinöt

världens bästa amanda är på väg hit med chokladdddddddd!
opps... kanske dags att klä på sig.

risifrutti är gott

jag älskar lediga dagar. det bästa som finns är att springa runt i nattlinne. lyssna på hög musik i hela huset. utan att någon gnäller. och bara göra massa bra saker. det är fantastiskt. jag dricker äppeljucie. det är gott. lyssnar på en gullig låt. den är bra. nu ska ja duscha. hejdo.


hört på coop i huddinge

En mamma och hennes son (typ 6 år) står och plockar lösgodis inne på Coop.

- Mamma, är det det lördag idag?
- Nej det är inte lördag idag, men vi är sjuka.

Fanny och jag tittar på varandra och dör av garv. Lyssna på mamma!


varför lyssnar jag på det här?

Jag har upptäckt att Björn Rosenström är en riktigt finurlig typ. Jag menar, dom här är riktigt bra:

Men samtidigt så är dom här.... ja. Bra på sitt eget lilla sätt antar jag.
Fast jag gillar dom ändå på någe vis.

wonderwall

nu har jag gjort en riktig kraftansträngning. jag bloggar. jag måste blogga. min vän amanda anstränger sig faktiskt med denna fantastiskt blogg. enligt henne själv alltså. dom förbannade skorna är idag inhandlad. så nu behöver jag ej gå i trasiga skor. det är trevligt. jag är trött. imorgon har jag en lektion. den är jävligt ovärd. på fredag är jag ledig. det är mer värt. jag skall sova. jag skall plugga. sedan skall jag sova lite till. jag är på jävligt dåligt humor. vet ej varför. eller kanske att jag vet...

vilseledande reklam"Tack för din fråga och för att du använder Eniro 118118 sms. Eniro 118118 svarar dock inte på frågor av denna karaktär. Vill du ställa en ny fråga inom ett annat ämnesområde är du givetvis välkommen."

118 118 suger. Dom säger att dom kan svaret på allt. Vilseledande reklam kallar jag det!?!

you know why!

Underbart.


moment of truht

mitt liv gick just. det blir så tyst när fanny lämnar huset. jag blev jete depp nu. jag har trött. jag ska upp 06 imorgon. jag är lyckligtlottad.
MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR FAN OBESKRIVLIG AMANDA!!!


mobilbild javisst

Josefine har inga vänner när hon åker buss. Så jag satte en Vitamin Well-flaska och en tidning på sätena så hon skulle känna sig mindre ensam.


(Bildjäveln vill inte rotera.)

tonight

en bloggning från framor. jag är trött. jag vill ha mat trots att man inte gör annat än att äta här. ikväll ska jag och min bästis amanda taga oss en promenad. jag saknar henne!! hejddddå

jag hatar ordet "borde"

Jag borde gå och städa rummet. Men så har vi ju det här problemet också...


tillägnat

Det här inlägget är helt och hållet tillägnat Louise som är efterbliven och inte vet vad Tjuvlyssnat är.

Louise sötnos, du kan till och med trycka på bilderna så kommer länken till sidan upp! MAGIC!


brottskod försvunnen

P.S. Prinsessan Josefine är för tillfället på landet någonstans i närheten av Hultsfred. Jag vet inte om hon lever. Jag vet inte om hon har el eller Internet. Hon svarar i alla fall skitsegt på sms och har antagligen knappt någon täckning. Jag ber till gudarna att hon kommer hem igen helskinnad. D.S.

överste lektant!

Alltså förkylningar kan ju bara ta sig. Det kan vara skönt att vara hemma när man är aptrött och ligger och dräglar i soffan, men inte på en lördagskväll när man har planer. Jag som skulle ha åkt till Hammarbyaren ikväll och fira att människan blivit hela 19 år. (19 ÅR?! Hur gick det till?!). Faen då.

(Jag har ingen aning om vart rubriken kom ifrån. Jag är en av dom lyckligt lottade personerna som kan få ord på hjärnan, och "Överste Lektant" är det som rullar runt i huvudet just nu.... whut liksom.)

500 mil

tjäääää alla mina kära vänner är i storstaden och äter en härlig grekisk middag. vad gör jag? sitter hemma och lyssnar på musik och hänger på facebook. jag måste göra något med mitt liv. jag ska träffa matti sedan våldgästa min vänner i den stora staden. ja hittills har ju kvällen varit bra!

gårdagens josefine

" - Vad hette Hitler i efternamn?"

" - Hmm... Det måste ju varit på sommaren, på vintern är det ju is!"
(Frågan var under vilken tidsperiod vikingarnas båtresor var)


gameldags gräddglass

härliga torsdagar! jag älskar att sluta tolv. det borde vi göra varje dag. jag och min sjuke lillebror har just delat på ett paket glass. det är gott. jag fryser oh äter glass. det är smart. något annat som är smart är min teori om hur istappar blir till. den va riktigt smart. det tyckte jag iallafall. amanda och alicia garvade men jag tolkar det som en gnutta svartsjuka.. fanny är sjuk. vi diskuterar viktiga saker på msn. det är gossssss.

torsss dag.

Två saker jag måste göra innan jag dör:

  • Moona för alla trevliga resenärer på 727:an mot Skanssundet.
  • Äga en popcornmaskin. Och då menar jag inte en sån där fjösig liten, nejnej, en stoooor som på dom har på bion!

i dont need your forgivness...

VARFÖR KÄNNS ALLT MYCKET BÄTTRE EFTER ATT MAN SPELAT LÅTEN "DIE MF DIE" X ANTAL GÅNGER I RAD, PÅ HÖGSTA VOLYMEN?
kanonbra låt. den är min och fannys!


i loved you first..

idag har jag min bästis amanda haft munktävling. vi klarade att låta sockret sitta kvar på läpparna båda två. vi är bässst. efter munkarna har vi gosat i soffan men rollokola och katten gustav på tv. jag gillar detta. nu är det tomt i huset. amanda är hemma och jag är kvar själv. jag lyssnar på gosiga låtar. tänker och tänker... snart börjar jag gråta. fåniga tårar. glädjetårar antar jag...

Carolina is a state in the states


spring spring spring

dagens goda gärning bestod idag av att följa en stackars nedslagen mytoman hem. mycket snällt in min ögon. dagens andra goda sak jag gjort idag va att prata och faktiskt vara någorlunda trevlig mot den personen som går mig mest på nerverna i hela världen. mycket snällt det med. gud vad jag har varit snäll idag. det är emot mina principer. ibland förvånar jag mig själv faktiskt. snart ska jag springa till bussen. jag ska träna. det kommer ju gå kanon. för jag är ju i toppform med tanke på att jag haft en lång liten pause av förkylningar och annat skit sedan två veckor innan jul. men jag gnäller inte. nej nej inte jag....

häääj

Tyyyyp häj. Jag är ju F1 aktiv här på bloggen just nu... jajjja. What's a girl to do?
Nu fick ni ju i alla fall ett inlägg.

Oh btw, om jag ska börja ta 06:57-busen nu igen till skolan så tycker jag att ni iaf kan skicka iväg en tanke medlidande när ni vaknar typ elva... Vore ju nåt iaf.

framsteg för josefine

det här är första gången jag josefine alexandra hinner med en morgonbloggning. en poäng till mig. en härlig sovmorgon till 8 hann jag också med. bussen går om en halvtimme och jag behöver inte stressa. en poäng till. jag kan nog tillochmed gå till bussen. det vore en härligt känsla. nu ska jag gå ner och snygga till mig lite. packa gympakläder. hej och puss

tysken i duschen är gos

nu ska jag åka till mormor och morfar med lilla familjen. ikväll blir det en kväll hos emilia. med dom världsbästa människorna man kan hitta. sug på den ni....... jag fryser nu skall jag gå ner och sätta på mig massa kläder hej och pusssss. jag saknar allsmäktiga amanda!

jag är bäst

dagen i skolan var ungerfär lika ovärd om igår. efter skolan drog jag med mig gosbjörnen till huvudstaden för ännu ett försök till att skaffa mig ett par nya skor. det slutade med en gosig tjocktröja från monki. det är helt enkelt meningen att jag ska gå med trasiga skor. jag målar naglarna. det var inte en sekund för sent. jag ska snart konka en stor och härlig väska upp till emilia. det skall bli kul. kvällen spenderas @ emilias hus så även natten. imorgon är en ny dag med nya händelser. livet rullar helt enkelt. kent är bäst. efter mig såklart...


idjuuut


Ett fall från staket och allmänna tönterier en sen jullovspromenad.

nej nu är jag arg igen!


hur svårt kan det vara att få in min storlek..? tydligen väldigt svårt. jag har varit i alla stockholms butiker och då menar jag ALLA. och dom finns inte. snart blir det ett par emo-svarta på min fötter.. och sen när jag ska vara duktigt och ringa till lilla butiken kommer det upp en gubbe i örat och säger ett helt annat nummer än det jag ens slagit in!!!!! skit störande!!!! nu jag är jätte arg. så nu fick mamma det problemet. jag vill ha mina skor. NNNNNNNU!
nu har jag fina bilder också så nu är amanda glad hoppas jag.....

uppdatering

amanda åker buss. jag sjunger för henne. det är fint. jag mms:ade fanny för några minuter sen. det var en fin bild. nu fick jag svar. jag är snart frisk. imorgon har jag sovmorgon till 07.00. min mamma är bäst.

kludd i pannan

Jag måste alltid sitta och pilla på nånting när jag pluggar. Har liksom svårt att bara sitta still, måste göra någonting. Det är  ofta att klicka med bläckpennan tills någon hugger huvudet av mig, vända på pennan, snurra på en hårslinga, vad som helst. Nu när jag pluggade matte så lekte jag med en kluddbit.

Resultat: Jag har kludd i pannan. Det är jättesvårt att få bort. Varför i hela friden fick jag för mig att jag skulle sätta kluddet i pannan???

bräää rubrikäää!

jag har, precis som min kära vän amanda, börjat vända tillbaka dygnet. lite sent kanske. med tanke på att jag ska upp typ halv sex imorgon. kanon kul. hur gick det med att gå upp halv tio då josefine..? - det beror på hur man ser det... nu ska jag fräsha till min förkylda lilla kropp.. eller aa lilla vet jag inte.. och åka med mammsen till ikea. detta kommer bli en härlig upplevelse att  minnas länge. varenda ledig jävla människa lär väl befinna sig där just nu. jag blir allt mer som min far...

i should be on the telly

Jag har kommit fram till att det totalt suger att vara vaken tidigt. Vad ska man göra liksom när man är hemma och inte får sova? Det visas ju bara sånt här jäkla Tvins på teven, vem fan kollar på det?! Jag är arg. Jag har kollat på barnprogram en timme bara för att slippa ha på Tvins-skiten. Visst att man kan ha filmkanaler och sånt roligt, men vad gör man när man är en lat tonåring som inte orkar gå upp till vardagsrummet och iställer sitter och hänger nere i hobbyrummet för att det var närmast sängen?
Jag hatar att vända tillbaka dygnet. Det är så mycket roligare att vända på dygnet.


Okej jag kan erkänna att webcam-bilder inte är så väldigt tydliga.


Bild från igår @Emilia. Bringing sexy back, yeah! Höhö.

negerbollha ha ha den här mannen är ju också lite rolig. jag fattar inte riktigt vad som rör sig i hans huvud. han är ju mörk själv. men jag gillar chokladbollar så han får ett inlägg i våran fantastiska blogg.

cut cut cut jag mår så dåligthelt ärligt vet jag inte vad som är bäst hippie eller emo? jag tror jag väljer hippie bara för att killen är cool. ha ha ha min nya favvokille. jag skall plugga denna trevliga text. jag kan inte sluta skratta..... så underbar!!!!

anteckna tack!

gissa vem som är sjuk IGEN? bra gissat. jo det är jag.. jag josefine är åter igen snorig och äcklig. hur mycket snor kan en kropp producera!?!?! det har jag alltid undrat. ska nog googla någon gång... jag lyssnar på lasse och halv sover framför facebook. klockan är sju och jag vill somna sittande på en hård stol. livet är bra hårt.

en fisk som heter amanda

Sitter hemma, orkar inte göra nånting och känner mig småkrasslig.
Musik piggar alltid upp. Hittade den här roliga lilla
videon på Johannas blogg.det är så vi gör det här i sthlm

Men tjenis.

Hade två blondiner på övernattning idag. Vi sov till ett för att sedan hasa runt i huset tills halv fyra då vi tog bussen in mot stan. Då blev det precis mörkt. Sen åkte vi skridskor i Kungsan. Blev uppraggad av en kines. Blev förföljda på skridskobanan av skolans läskigaste kille. Var megarädda, dumpade grillerna och åt middag i Kungshallen. På vägen dit så träffade vi två knäppa killar med smink och en "I <3 DANSBAND"-tisha som bar på en kartong med kuddar. 

Puss.


Bild från igår när även Fanny & Josefine var här. Mitt hår. Var sjukt.


äsch det va förra året det...

när jag blir president ska jag införa att man inte kan få mens förens man är typ 20. för egentligen.. vem vill ha barn innan dess? nej ingen.. det vore ju typ skitsmart! inga oönskade barn och ingen JÄVLA MENSVÄRK! ja nu vet alla de också... bra josefine. 10 poäng. jag vill dö. det gör onnnnnnt! dagen har spenderats i idas soffa med massa saker som man inte bör äta när man inte har tränat på sisådär en tre veckor och massa onödiga filmer. det var gosssssss!


RSS 2.0