vi har hittat internet!

Live från fjällstugan! Vi ligger här i soffan och kollar på nån gammal film och är konstigt nog totalt stendöda även fast vi bara har åkt bil idag. Himla mysigt måste jag säga, tjockisstrumporna är på, chokladen ligger på bordet och brasan knastrar härligt i bakgrunden. Det är så det ska vara!
Vi har även haft lite kontakt med Razmus och Calle som båda befinner sig i närheten så vi ska väl försöka organisera lite umgänge senare i veckan.

Imorrn ger vi oss ut i skidbacken, gud hjälp oss.





Nu försöker Josefine sig på ett sexigt hårsving.



Hejdå.


vemdalen hej.

engelskan är gjord. historian är gjord. jeansjackan är inköpt. lovet är här. väskan är packad. imorgon far vi till vemdalen. efter det kan jag ta vår tack. denna skidresa ska jag och amanda (iallafall jag) försöka undervika dem snygga man-vill-bara-asgarva-vurporna. vi hörs om en vecka. om vi överlever förståss. fast jag är nog den som klarar mig bäst. frågan är bara om familjen möller-berg (med bindestreck) överlever. fortsättning följer.......

electric banan band är bra

banankontakt är min takt
banankontakt är din takt
och din kontakt är min takt
och min kontakt är din takt
banankontakt är vår takt
och vår kontakt är er takt
och samma takt är tretakt
och er kontakt är vår takt


det är torsdag idag

jag måste verkligen plugga. jag vill inte. så stört tråkigt. historia... varför? jag ska träna idag. utan skydd. jag är påväg tillbaka gott folk. sportlovet kommer spenderas med den adliga familjen möller-berg (med bindestreck).
jag måste träna vett och ettiket!!!

bakgatupojkar

I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me
Who you are
Where you're from
Don't care what you did
As long as you love me

Every little thing that you have said and done
Feels like it's deep within me
Doesn't really matter if you're on the run
It seems like we're meant to be

Gick och hummade på den här gamla godingen idag när jag insåg en sak angående texten.... LITE DESPERAT?!

vad är det för dag idag?

Whoopidoo...jag vill ju va som duu-uu... BLÄ. JAG ÄR TRÖTT.
Ska gosa ner mig i min stora sköna säng nu. Tack und hej, leverpastej. Eller nåt. Jaja.

Kom på en sak. Ni läsare som använder er av Internet Explorer får ju av någon konstig outgrundlig anledning inte se vår oerhört vackra header. Så jag tänkte visa bilden. Fast utan header-texten då. Jag är så himla snäll va? Ja jävlar.


Prinsessan Josefine till vänster och Allsmäktiga Amanda till höger
en sensommarkväll i augusti. Goa' tider deee du!

magnus weideskog



engelska plugg hej. historia plugg hej.

jag har precis målat naglarna. fantastiskt fint måste jag erkänna... jag pluggar engelska glosor framför facebook. det går bra. tänkte bara påminna er om att kärleken till skolan är obeskrivlig. jag är nog den ända som inte kommer kolla hockey inatt. jag ska sova. vila inför ännu en dag med sl. ännu ett slagsmål med väckarklockan. ännu ett utbrott på garderoben. ville bara påminna min vän amanda om att vi faktiskt läst klart företagsekonomi A redan förra terminen. och nu är inne på kurs B. som är attans mycket roligare. host. host. jag fick något i halsen. host...............................


allt är facebooks fel

Nu har jag skjutit upp det här i tre veckor. Föredraget skall hållas på fredag. Nu fan SKA jag börja plugga!

Har fortfarande inte förbättrat det stående problemet som tas upp på alla (och då menar jag inklusive de man hade på lågstadiet där man visade upp teckningar) utvecklingssamtal. Jag är fantastisk på att planera.

sånt där citat tror jag nog fan

Företagsekonomi A. Klassen har gått igenom en ekonomisk fråga där man ska räka ut TTB, Nollpunkt, Resultat, och andra roliga ekonomiska prylar för ett hunddagis som har 60 platser. Efter några minuter är alla klara, alla resultat och siffror står på tavlan då en kille längst bak räcker upp handen:

Killen (korkade kommentarer blir anonyma), med utländsk brytning: Asså jag har bara en fråga...... vart kom hunden ifrån?!

Bloggägarna och andra människor i klassen bryter ihop av skratt och läraren ser lite smått förvånad ut.

not orking to write nåt bra

Live-uppdatering!:

Checkar snygga människor på LookBook.nu
bakar chokladbollar,
och pumpar NRJ!



4 DAGAR TILLS VEMDALEN -10! TAGGGGGGGGGGGAAA


i giorni

Har jag sagt att jag älskar pianostycket jag har i pianoläxa den här veckan?


he's my latest accessory

senaste nytt. jag är frisk. fannygos har sovit här inatt. men nu är hon skickad till mormor. grattis fannys mormor. jag ska nu klä på mig något. kläder typ. samt städa mitt rum. snön får gärna försvinna. tack.


positiva klubben

Frukost på sängen är överskattat. Det blir bara en massa irriterande brödsmulor på lakanet.

typ en uppenbarelse

jag har kommit på en bra sak med att vara sjuk. en.. man blir vit i ansiktet. vilket gör att man ser brun ut på dem resterande delarna på kroppen. det är bra.

jävligt snygg och jävligt brrrra!


trött på den heta sommaren!

som amanda sagt har jag också haft en fantastsik här-är-din-mat-upplevelse. natten samt morgonen till igår var ej att leka med. hela dagen igår var ej att leka med. idag är det bättre. jag är nyduschad och känner mig något fräschare än tidigare. tur att sådana fantastiska uppfinningar som facebook och spotify finns. annars hade jag haft jätte tråkigt.


baby are you down down down

Vad piggar upp bättre när man man är sjuk än att pumpa MTV på högsta volym?!

Cause L-O-V-E is just another word I never learn to pronounce.



i en annan del av vårsta...

...ligger även min bloggkollega nu sängbunden! Alltså kan det inte vara en allergisk reaktion, utan antagligen något vi ätit. När jag berättade för mamma att Josefine också sett sin mat Round 2 under natten så får jag det här svaret:

" - Åh vad bra! Då vet vi att det inte är dig det är fel på."

..... tack för stödet mamsen! Verkligen...

allergi is a bitch

Allas våran favoritallergiker här! Har fått någon konstig allergisk reaktion på något jag fick i mig igår, så jag hade en härlig här-är-din-mat-upplevelse hela tre gånger på bara några timmar! Efter lite vatten, lite lite mat och många timmars sömn så befinner jag mig nu här. Mår betydligt bättre, fast har nu fått små små röda prickar lite här och var i ansiktet... hmm.
What can I say, allergi is a B-I-T-C-H.

detta fält måste fyllas i

fanny och amanda är sjuka. så idag leker jag med calle och simon. jag har hunnit med en del. låst in min skåpsnyckel samt hygkortet i skåpet. det var duktigt. jag har hunnit knippsa låset och springa till lås-arne för att köpa ett nytt lås. hunnit nästan förstå tyskan. samt gjort obegriplig ekonomi. nu ska jag eta mat. jag är hungrig. det ska bli kanon gott med hemmagjord potatismos och korv. mmmmmmmmmmmm.

the veronicas!

att träna är jobbigt. men jävligt kul. att göra sjukgymnastik är jobbigt. men ger jävligt bra resultat. jag ska duscha. äta mat. äta beskvi (semla a la josefine). sova. för att sedan gå upp igen. ej försova mig denna gång. utan komma ihåg att ställa klockan. livet gott folk. detta är livet. äta. sova. äta. sova....

don't try this at home




En varning till er alla. Om ni är två störda tonårstjejer som kommit hem en lördagsnatt och är uttråkade, börja inte gå igenom smyckeslådan då. Det leder bara till att ni sedan hittar en låda oöppnat Frida-smink och sen är det kört helt enkelt. Göm kamerorna, and don't try this at home!

os i mitt hjärta

Här sitter man i sitt lilla vinterland och tittar ut på snön. Jag har klagat på snön jag-vet-inte-hur-många-gånger, men satans vad mysigt det är just nu. Kollar ni på OS, folket? Det måste man ju. Jag vet inte varför, men just Vinter-OS älskar jag.

Man sätter på teven vilken tid som helst och alltid är det nån som hoppar runt i snön och åker skidor, backhoppning, konståkning ja eller vad det nu är. Mysfaktor 10! Jag får sån lust att springa ut i snön och ha snöbollskrig, åka pulka som en galning eller bara lägga mig ner i snön med härliga vänner och göra snöänglar. Snö kan vara en sån glädje. Sedan springer man skrattandes in i värmen igen, totalt dygnsur, hoppar in i gosiga mjukisar och gör varm choklad, tittar på OS och hejar på svenskarna och bara myyyyyser.... mm.

Erkänn att det låter härligt! Sen är det inte bara det som är det härliga med OS, det är ju hela grejen! Att samla otaliga länder från alla världens hörn för att glömma alla krig och eländen för en stund bara för att förenas i olika grenar och få visa upp sig från en annan sida! Det är det man ska titta på. Det är det vi ska vara stolta över.




viktig information

jag har suttit med ett tomt inlägg i tre timmar. jag har inget att skriva. jag hade en lektion idag. skridskor. jag sög. amanda gjorde ett magplask. jag asgarvade. jag hade tänkt städa upp efter kriget som pågått i mitt rum ett tag nu. men det är ej gjort än. och jag har en känsla av att det inte kommer ske idag heller. men jag menar det är ju faktiskt tanken som räknas. jag lyssnar på en bra låt. jag ska snart bada. med bubblor.

trutt

jag är hemma från vemdalen. levande faktiskt. just nu sitter jag hemma hos amanda i min ensamhet. jag väntar på amanda. jag har en present åt henne. hoppas hon kommer snart. vi ska hem till emilia och kolla på film. hejdå

lajk jäää

Tjenare kungen! Har snott Alex dator en minut eftersom jag till min förskräckelse upptäckt att pappa tagit med sig den gråa Macen till vart-han-nu-skulle. Tänkte bara meddela att jag lever! Har städat rummet och pumpat musik hela dagen, snart bär det av mot Södertälje där jag ska möta Ida och handla lite mumsiga saker och sen är det middag på kvällen med roligt folk! Hare gött!

romme, så satans kul

ROMME TVÅ-LAX-TIO VAR HELT FREAKIN' AWESOME!!!!!!!!!!!!

Det var ungefär det jag skulle säga. Jag orkar inte skriva mer. Helt slut som artist, men jag däckar i sängen lycklig.
Från och med nu tills söndag är min ärade bloggkollega och andra halva i Vemdalen, vilket innebär att bloggens existens och välbefinnande ligger i mina händer. Ja... vi får väl se hur det går.

Over and out, nu ska jag sova. Slut som artist.


syskonkärlek vafan

vilda diskussioner angående den gyllene siffran. jag älskar dom röda kinderna och det fåniga flinet som kommer fram. verkligen älskar. att kunna klämma fram dom små pinsamma orden. damn det är jag bra på. jag är den bästa systern till den mest trotsiga brodern. ibland vill man slå. ibland vill man döda. ibland vill man pussa. ibland gör man det man vill. jag har insett. min bror är bäst. efter mig förståss..... här har ni en härlig bild på dom bässsssssta!

ja det va jävligt kul att lägga till massa roliga effekter på denna fantastiska bild...

romme bre

jag fick en chok nyss. amanda har bloggat. inta bara en gång utan tre gånger. en guldstjärna i kanten. jag sitter här för mig själv och små ler av tanken på att klockan ringer imorgon vid 04.50. romme med schuddinge gymnasiet. kanon asså. håll i hatten säger jag bara amanda ska upp i backen!


bcchhhraaa?

Hur skriver man på skånska? Kan man göra det? Av någon anledning känns det väldigt viktigt just nu. Hjälp?

ensam är svag?

Idag har jag och Biffen diskuterat ordspråket "ensam är stark". Vi har kommit fram till att det är helt ologiskt. Det stämmer ju inte? Vet ni hur många tillfällen när man ska vara två eller flera?

Bland annat när man åker buss, i dragkamp, i Paradise Hotel, boxning, i skidliften, när man startar ett handelsbolag, spela schack, sån där klapplek man gjorde när man var liten, slåss, sjunga körsång, ha sex, köra tandemcykel, i krig, göra en high five, kundvagnsrace och garva åt folk som missar tåget..... bland annat såklart!

Helt sammanfattat så behöver man människor runt om sig. Jag menar, se bara på killen som blir strandsatt på en öde ö i Cast Away! Sitter vid en palm och snackar med en fotboll. Så det kan gå...

Skulle aldrig klara mig utan dom otroliga människorna jag har runt mig.
Love you all guys! <3

 

 

 


06:43

Klockan är 06:43 och jag sitter här och bloggar. Det är sjukt. När jag gick på högstadiet kunde inte jag gå upp före sju, det gick inte. Nu är man typ klar. Josefine har försovit sig. Snön är kvar. Facebook uppdateras inte. Familjen sover typ fortfarande. Jahaaa. Vad ska man göra nu då?

lät du henne komma närmre

nu kan mina vänner säga vad dom vill. för jag kan säga att just nu är jag mycket kvinnlig. jag gör massa bra saker samtidigt. jag pluggar matte. pluggar oförstårliga tyskaord. försöker förstå den nya facebook som jag äntligen fått. lyssnar på musik samt sjunger. och sen sover jag lite halvt också. sedan vill jag bara säga att min vän amanda är lite små snurrig. det är ej imorgon vi ska till romme. det är på torsdag gott folk. jag tror amanda skulle behöva nårga fler timmars smön om nätterna...............................................

skidor och grejor


En lite random bild från ett restaurangbesök för inte så länge sen.

Tjenaaaa! Vad gör alla svennebananer ute i landet? Imorrn är det Romme med skolan! Jösses vad kul det ska bli. Skulle gärna bjuda på lite gamla skidbilder, MEN vår hårddisk kraschade ju för inte så länge sedan och därmed försvann i princip en miljard bilder från familjen. Inte så kul. Men skidåkningen ska väl gå bra. Har ändå åkt skidor sen jag var liten prutt, men om man har ett sånt fiskminne som jag har så glömmer man ju allt tills det är dags att åka nästa år.... inte särskilt genomtänkt nej.

Update: Ja, minnet sviker som sagt ganska ofta. Det är inte imorrn vi ska åka, det är ju på torsdag!

Snart är Det Valentine's Day! Kan man tänka sig så gosigt!




måndag

jag vill slå amanda. bloggen går ju i konkurs. jag tar henne imorgon på 6.57 bussen. jag är 7kt taggad.

det strålar från mitt hjärta

imorgon flyttar min kusin till london. jag vill också. dagen är bättre idag än igår. jag har sovit 25 timmar denna helg. det var välbehövligt. jag ska få hemalagad mat i det nya köket idag. jag är nästan hungrig.

godnatttttt

fan vad ilska jag bär inom mig. ilska på allt. ilska på alla. på bussar och tåg som är försenade. på snö. på datan som är fucking jävla jätte seg. att blogg.se inte visar mitt förra jävla inlägg. att facebook är fuckt up. på kompisar som inte tänker. på mig själv som inte tänker. på tanter med fula hundar. på människor som ej flyttar på sig när man ska förbi. på föräldrar i allmänhet. på mig för att jag jämt är arg. på melodifestivalen för att det är så dåligt. fast det kan jag ju inte säga något om jag har inte sett det på två år. men jag är arg för att jag tror att det är dåligt. på att klockan i hallen tickar. på att pappa nu kollar på melodifestivalen på datan. frivilligt. och jag måste lyssna.. nu är jag arg för att jag vet att melodifestivalen är dåligt. på att mitt hår ej vill som jag vill. på att mitt rum ser ut att ha genomgått irak-kriget. på att alla tycks fått en ny verison av facebook utom jag? på att jag tappat bort mitt bankomatkort. på att jag sitter hemmma själv en lördagskväll. på att jag är jävligt trött. på att jag snart ska gå och lägga mig. imorgon är en ny dag och då ska jag vara glad.

ehhhh rubrikkkkkkk

alla babblar om facebooks nya desigen.. jag ser ingen skillnad? är det något fel på mig? tur att jag uppdaterar bloggen med mycket nödvändig information......


jag orkar inte skriva






Haha. Imorrn är det fredag! Ska gosa ner mig i sängen nu, är helt slut.
Josefine min vän glömde säga att medan fanny och hon fikade i caféterian så simmade jag som en blådåre.
Ibland saknar jag simningen, har tappat så jäkla mycket.

Püss.

fiskar är vi allihopa

eftermiddagen har spenderats i huddinges simhall med fanny och amanda. vi har varit kanonhurtiga och åkt vattenkana, övat dykning och ätit chokladbollar och glass. dykning ja.. jag har nog ingen kommentar till fannys tappra försöka men för mig gick det bra.. eller bättre än för fanny iallafall. nu luktar man härligt gott. mmm klorrrr. jag har gjort en fantastiskt upptäckt. mitt bankomatkort är borta. spårlöst borta. det va bra jobbat josefine. snart ska jag trännnna. hejdo.

ajsomfaannnnny!

så har det kommit ytterligare 10 jävla centimeter snö. ja precis vad jag hade önskat mig. tack du där uppe. tack verkligen.... det är underbart att pulsa i nysnö hem från bussen i tygskor. fantastiskt upplevelse.

SNYGGGGGGA BARA!
 


live from datorsalen


det är kallt ute

Är det inte undebart ute kära läsare? Alldeles perfekt iskallt, kyligt, bitande äckligt, slaskigt, snöigt, stormigt och.... sa jag svinkallt? Älskar't liksom.

Jag råkade hoppa på fel buss på vägen hem från pianot idag. Upptäckte det på näst sista stationen. När jag väl gått till min linje eller vad man ska säga, kollar jag på busshållsplatsen. Bussen gick precis. Börjar gå. Efter tio meter åker två försenade bussar förbi mig. Härligt!
Fortsätter gå. Efter en stund kommer nästa busshållsplats. Väntar på att få gå över vägen till den. DÅ ÅKER NÄSTA BUSS RAKT FÖRBI MIG!! Jisses vilka svordomar som flög ur munnen.

Fortsatte knata hela vägen hem. En fantastisk hemresa kan jag lova! Jag ska aldrig mer klaga på bussar.


Kul att jag inte lyckades matcha en enda buss...

bra dag fan

ibland vill man sula en sko i skallen på små irriterande flickor på bussen. chokladmuffins är gott.

jag blöder på hakan

varför väljer man att stanna kvar i skolan en timme efter att man slutat. när man slutar halv jävla fem? bra fråga det där asså.. nu skriver jag svenska tal (facebook). sen ska jag sjukgymnastiska. sedan duscha. sedan sängen. för att sedan gå upp igen efter kanske 6 timmars sömn. jag älskar livet. ja det gör jag faktiskt. jag mår bra nu.

uppsnärjd i det blå

När man ser en sån här bild och samtidigt lyssnar på Håkan Hellström, då vill man bara ta livet av sig för att det är så långt kvar till sommaren. JAG ORKAR INTE MER KYLA, NU RÄCKER DET!


Andreas såklart.

RSS 2.0