välkommen hem älskling

nu har äntligen mackan hittat hem. nya bebisen kommer hjälpa mig på många sätt. första bilden tagen. ganska nöjddddd...

jtpl

jävligt trött på livet
allt är bara jävligt jobbigt. två små solstrålar orkar sig igenom det tjocka molnet. fanny. amanda.

tyskland om 11 dagar

Alltså blogga, det är väl en grej som det är okej om man inte orkar göra på våren och sommaren? Så har jag tänkt den senaste tiden men nu snöar det ju så jag antar att det inte räknas som vår. Hej bloggen då förfasiken.

citat

jag jobbar svenska i skolan. det funkar inte att ladda upp den finfina bilden jag just tog på mig själv. jag är något arg. jag ska åka till coop om en timme. heido.

jag säger bara en sak.

FRED OCH KÄRLEK SOMMAREN 2010!


tummen upp för denne snubbe

Det finns nog inte många killar som är rakt igenom... underbara under så lång tid. Men banne mig, Joel är ju inte som alla andra liksom. Det här är humor gott folk.

http://joelsunderbara.blogg.se/

stereo love....

amanda är handikapp. jag är normal. förengångs skull har vi ombytta roller. jag skulle kunna vänja mig vid detta. jag ska äta mat nu. sedan äta nybakade bullar. samt kolla på 14 suger med idis. gossssssss

vad lider du av josefine?

God morgen nå, har jeg våknet! I går kveld var hyggelig gratulerer min søte Ida!

Norsk språk er gøy så hvorfor ikke bruke det oftere tenker om meg?
Jeg har vondt i foten. Trådte misforstå i går da jeg skulle løpe opp og danse når jeg hørte Movits i høyttalerne. Vet ikke hvordan jeg klarer. Men bandasjen er på så det er fin fisk! ..... Jeg får ikke meg til å stå opp eller gå, selvfølgelig.

Google Översätt vilken grej.

det finns ett ord för vad jag lider av

jag äter päron och kokar revbensspjäll. det blir gott. fast innan dess måste man grilla i ugnen eller på en grill. så glöm inte det. om tretio minuter ska jag röra i spjällen. måste kila så jag hinnerrrrr

w o n d e r c h i l d

jag har väntat länge. idag är dagen med stort D. men så blev det inte. var är lönen? coop är glädjedödare.... snart helg och det betyder kalas för kalasbraig ida. jag har lyssnat på samma låt i en timme nu. mums på andreas wijk

du är som jag när du dansar

Jag gick upp en timme för tidigt för att spela piano. Jag hittar inte noterna. Vad ska jag göra nu?

Fiiiiien sko. Anvvvvänd sko.

My Converse brings all the other shoes to the yard, and they're like aaaahh.

Nu ska jag eeta. Hajdo.


ny upptäckt

i hela min uppväxt har jag varit lurad. jag visste att det inte va mig det var fel på. alfabetet har lurat mig i alla dessa år. stora B och lilla b är "knölarna" åt höger. men på stora D är knölen åt höger men på lilla d är knölen åt vänster. hmm.... inte konstigt att det blivit fel i alla år. ologiskt. jag har tänkt på det här väldigt länge faktiskt. jag känner mig riktgit lurad. tom liksom....


12 13 14

coop och migrän är en lagom kul combo. nu har båda två lämnat mig för denna dag. plugg och cola väntar. min bror är söt och lite smådum. haikkkkkkkk

jag hatar melissa horn

Haj haj! Har spenderat några timmar i SKHLM, blev två par jeans och en skjorta rikare. Nu ska jag jallajalla för ska möta upp Fanny snart så ska vi åka till Frihamnen och heja på min gotlänning ikväll som sjunger i Körslaget!
Jallabye.

melissa horn i amandas ♥

bloggen är död? jag är död? nej än blir ni inte av med mig. jag har läst en timme idag. ja tro det eller ej.... coop idag 16-20 hej. bara. facebook är sjukt tråkigt. jag ska gå ur. (okej det kommer jag aldrig göra... men tanken på att man liksom inte är med längre gör det hela mycket mer intressantare. nu ska jag kolla igenom den. igen.) hjedå bloggen. juste landet var gos. jag väger nu något mer än vad jag gjorde tidigare. men man lever ju bara en gång. och nu finns det ju såå mycket mer amanda kan älska på mig. (på mig? i mig? av mig? skit samma)

keeping up the blogg

Wazzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap!

Visst säger nån fisk det i Hajar som hajar? Chansar på det.

Kom hem från bion för en stund sen, Avatar... finally. Jag gav mig, jag var tvungen att se grejen.
Nu då? S-s-s-s-trrreeamar Bones, yepp nattlig underhållning här kommer jag!

Gammal bild, what you gonna do about it?! BOOOIYAA! (Jag har velat säga det hela dan men det har inte kommit nåt tillfälle så nu tänkte jag nu säger jag det bara.)

IMORRN DRAR VI TILL LANDET IGEN FLICKOR!!!!!!! <3

påsk och gotlänningar

Glad påsk!

Ja då sitter man här på lördagskvällen med tre feta godisägg. Alla mina vänner är ute på äventyr, men jag som är en enda levande bakteriehärd får sitta här sjuk och heja på min fina vän från Gotland som står och skrålar i Körslaget för Team Mojje varje lördag! Puss och lycka till henne!


fina kompis.

glad jävla godis-påsk!!!!

livet leker. solen skiner. fan vad nice. jag har skedat med fanny inatt. det var gosigt. jag tycker fortfarande att det är synd att jag inte är 30 och jävligt snygg............................

die motherfucker die

Jag och Fanny har precis konstaterat en sak. Det är nåt magiskt med låten "Die MF Die" av Dope. Om nånting känns riktigt jävla surt, det kan vara vad som helst; skolan, att godiset är slut, nån jobbig snygging som får en att känna sig som en hög skit, att du bettat på en fotbollsmatch som gick åt helvete, kärleken, det tomma kontokortet eller ja vad som helst, DET KÄNNS SÅ JÄKLA MYCKET BÄTTRE NÄR DU LYSSNAT PÅ LÅTEN!!!!

Så gör dig själv en tjänst nu stumpan.
Håll i dig,
nu kommer den:

Dope – Die MF Die


synd att man inte är 30 och jävligt snygg...........


i ♥ hästspelet

jag skulle lägga mig tidigt idag. jag misslyckades. jag har fastnat framför hästspelet. min sovplan har spruckit. jävla häst jävel....

coop ffs

jobb. skola. jobb. lov. jobb. aldrig får man sitta still. vila får man göra när man blir gammal. jag ska fira lovet med godis i nys soffan. godnatt. jag älskar människor som råkar skicka pinsamma saker till fel personer. jag har garvat i en kvart nu. jag hade dött om jag hade skickat det jag just fick. och av just han också..... hahahahahahahahahhqhahahahahaahahahhahaha. det här va ett konstig inlägg.

jag har tråkigt

Hur googlar man ett kinesiskt tecken?

mysigt?

Är det bara jag som tycker att man låter liksom mysig när man är täppt? Och då menar jag inte mig själv, utan alla.
Berättade detta för mina kära klasskamrater men det var ingen som direkt tjöt av igenkänning...

Am I all alone eller vad?

Jag är sjuk förresten. VARFÖR BLIR MAN SJUK PÅ LOV?!?!?!?!

Hej trötthet.

nytt inlägg

Jag har håltimme. Helt ensam. Apkul. Tänkte att man kunde blogga dårå, men en sexig webcambild blir det inget tal om, för jag sitter i en av dom pissiga PC-salarna utan webcam. PC är CP baklänges. Coincidence?! I don't think so.

Idag kollade vi på Youtube på matten. Katy Perry och opera. Felicia sa: - Asså fan vad coolt, att man bara kan skrika och folk njuter av det!

Sant.

Ps, vem är vän med Joel Fucking Kinnaman på Facebook!? Yummmmmm! Ds.


RSS 2.0