plus att det är måndag

Nu gnäller jag igen, och jag hatar det. Men alltså; sovit alldeles för lite inatt. Jag har gått i skolan till halv fem idag. Slitit som ett djur på konditionsskiten på gympan. Kommit hem helt slut och insett att jag har ett fett engelskaprov imorrn. Vilket jag måste plugga till. Fått galet ont i huvudet, skulle gärna slå en stekpanna på knäskålan bara för att bli av med smärtan i huvudet.
Nu förstår ni vilket läge jag befinner mig i? Och NU kommer min kära far och sätter igång en liten irriterande elektronisk tomte som sjunger "Jingle Bells" på ett otroligt falskt sätt i typ 300 decibel.

Vad jag älskar min familj...

det kallar jag ajsomfaan!

Förresten, ni vet i Lady Gaga's video till Bad Romance? Har ni sett vilka sjuka skor hon har på sig?! Alla är ju verkligen out of this world, men dom som kommer vid 3:27?? Hallåååå, hur går man i dom?!

Sickt. Haha, tänk er mig i dom? Jag som stapplade runt i min balklackar på 9 cm, hur skulle detta se ut?
.

första advent

God morgon! Jag måste sluta sova så länge, inte undra på att jag är trött på måndagar liksom. Gårkvällen var bra, jag kan ju säga att ni som var vid Gula Villan + killen som jobbade där fick säg ett gott skratt. Mer avslöjar jag inte.... haha.

Idag är det en sån där riktigt värdelös skittråkig söndag. Vad man än gör, hur roligt det än är så har man hela tiden den här känslan att "äh, det är ju ändå söndag...". Which sucks. Nåja, håll ut, bara tre veckor kvar till jullovet!!!
Iiiiiiiiiiihh!
Update: Just det Angelica, den där videon från golvet igår ska inte upp någonstans!!! Hör du det?! ;)

hejdå

vad gör man en lördagskväll på årstabergs tågstation? själv... jo man står och kollar på när alla barn hoppar och asgarvar åt ljudet som blir för att stationen är på en bro... barnen kollade typ snett på mig. men vafan det ät väl normalt att stå och asgarva för sig själv.. eller? gårdagen spenderades med mimmi och på kvällen med apan och apans bebis. juste amanda och angelica var med också.... men dom va ju dumma så dom typ räcknas inte. iallafall inte amanda så det så! fredagen var lustigt rolig för alla utom mig, jag skulle upp 06 på lördagen.... nu ska jag tydligen med mamma och pappa på julmarknad!? jag måste söka hjälp. jag är rädd för mina egna tankar om julen. på riktigt.

nämen!

Satt och bläddrade igenom bilder på Facebook, och kolla vad man kan hitta längst bak. Hösten 2008, på en MM-träff där jag läste upp min novell för första gången. Scheisse, det var länge sedan.

you and i collide

Jag vet inte varför, men jag känner mig väldigt lugn just nu. Lugn inom mig liksom, tillfreds. Jag har allt jag behöver och allt jag vill ha. Snart är det jul, julslingorna lyser redan upp vår tomt. Jag lyssnar på underbar gitarrmusik och ska antagligen snart iväg på fika med fina vänner. Hejdå.


<3

ungefär sju minuter efter jag borde gått

Jag förstår inte hur vissa hinner blogga på mornarna. Nu måste ju jag springa som en blådåre till bussen?!
Okej, det här var onödigt.

onödig information

fy curves vad jag är duktig! (curves är mitt och amandas nya svorddoms ord. vi ska alltså sluta svära. fråga inte vad vi fick ordet i från men det utalas: kurrväs hahaha! önska oss lycka till för det här kommer bli svårt... dess värre..). 3 av 5 julklappar är inhandlade och klara! och det är bara 26:e november. jag som alltid brukar springa runt två dagar innan men inte i år.. är det någon mer än jag som får nervösa sammanbrott av ginatricots hysteriska dunka dunka musik? så fort jag kommer in vill jag bara gå ut igen. det är så högt att man inte hör vad man tänker och det bara dunkar liksom. ingen som sjunger? jag tror jag börjar bli gammal.. något jag mer ogillar är comviq just nu... min mobil har varit spärrad i tre dagar.. den skulle börja funka idag, enligt det som stog när jag beställde abonnemanget.. efter ungefär 30 minuter senare i telefonkö (jag hatar människan som läser upp reklamen man hör medans man väntar. hon låter falskt glad. och man blir bara ännu argare än vad man redan är när man tvingas ringa kundservice... hatar är ett starkt ord och passar in just nu) säger kvinnan i luren att den inte kommer funka förens på måndag. jag är arg. jag är handikappad. nu blev jag på jätte dåligt humör. tack. verkligen stort tack.

orkar inte ens hitta på en rubrik

Åh. Gud. Vad. Jag. Är. Trött. God. Natt.

tjugofemte november tvåtusennio

Dagen har varit bra. Simon har varit hög, och Felicia har varit pervers, as usual. (Alltså jag varnar er, om ni någon gång ser en bok som heter "Amanda - living on the edge", köp den för fasiken inte!!!)

Imorgon är det matteprov, vilket betyder att denna dag kommer spenderas med att fundera över stora saker som index, procent och moms. Förändringsfaktor kan vi klämma in på ett hörn också. Ska bli riktigt kul! Sen har man ju bokrecension imorgon på engelskan, vilket jag verkligen ser fram emot.
Tacka vet jag plugg-godis. (Det är faktiskt en mänsklig rättighet. Så det så.)
Kan slänga in en bild från info/layouten när jag ändå håller på liksom.

tröttmössa...............

även denna morgon har jag lyckats. jag vaknade sju minuter innan bussen gick. bussen efter den jag borde ha tagit.. sju minuter från sängen till bussen. jag är stolt över mig själv. jag kanske ska tack min vän amanda som ringde och väckte mig. tack. jag har kommit in i en ond cirkel. detta kommer inte sluta bra. denna vecka har jag försovit mig två gånger förra veckan blev det bara en gång.. jag har aldrig i mitt liv försovit mig fram tills förra veckan. livet är jobbigt när klockan ringer 05.10.....

we are the people

Tänk på den stunden när ni haft mest energi. Någonsin. Sen dubblar ni det, plus lägger till lite Redbull-energi. Klara? Där har ni mig just nu.
Efter att ha varit sjuk och hemma i två dagar så klättrar jag på väggarna, jag klättrar fan i taket. Jag brukar alltid få en sådan här överskottsenergi precis efter gympan, eller när jag gör något riktigt kul.  Men nu? Nej tack. Klockan är snart halv tio, och jag kan inte komma på nånting som kan få ner min energi. Jag vill bara ut och springa!!! Eller träffa folk, eller nånting!
JAG GÅR UNDER HÄR!!!

P.S. När jag loggade in på Spotify alldeles nyss så hittade jag en ny låt på min "Good shit"-lista. Jag känner inte igen den eller bandet, jag har inte något minne alls av att jag har lagt in den, och den är inte alls min stil. Men det är ju grym! Empire of the Sun - We are the People.
Hur hamnade denna låt på min lista? Måste väl vara ödet eller nåt.
Hittade en bra remix på den tillochmed! Härligt, nu blir jag ju ännu mer pepp...

jag saknar hästarna

jag har bytt ut hästarna mot en plastklubba.. ibland undrar jag vad jag tänker med.


smartast sent på kvällen

Jag fick precis en liten insikt: om man är enbent, då måste man ju ändå betala för två skor? Det suger ju, det skulle ju vara mycket bättre om det fanns några butiker som sålde skor en och en istället för par. Då skulle inte de enbenta behöver sucka längtansfullt efter att faktiskt kunna använda båda skorna som alla andra, plus att de skulle spara pengar eftersom att bar köpa en sko borde vara billigare?
Man kanske skulle starta en sån butik.

the city

härliga måndag. en lektion idag var ju överlevligt. duktigta som vi är vaknade jag och min bror ungerfär en sisådär 6 minuter innan bussen gick. jag älskar att stressa på morgonen. jag har bakat kladdkaka. den blev inte god. och ag är inte förvånad. jag måste plugga historia och matte. jag ville inte. jag måste. jag ska träffa mimmi ikväll.

blääääääää

Åååh, jag blir galen! Det är så tråkigt att vara sjuk! Till en viss del är det skönt att bara få vara här hemma, glida runt i mjukisar och sätta upp råttboet i en bulle på huvudet... men ändå!!! Jag kommer börja klättra på väggarna snart, jag måste aktivera mig.

i will survive

Jag kan faktiskt överleva det faktum att jag håller på att bli sjuk om jag sitter ihopkurad i soffan iförd myströja och sovshorts, äter pepparkakor och dricker mjölk samt tittar på "The Big Bang Theory". Det är överlevligt.
Mina absoluta favorittöntar!

dagens fråga

Okej kära läsare, ni ska nu få en riktig kluring att bita på: Vad gör Amanda?

Alternativ 1: Hon tränar, duschar, pluggar, umgås med vänner utan att försumma sin familj och tvärtom.
Alternativ 2: Hon sitter vid datorn, och tänker nu förflytta sig till teven och godiset. Hon har inte pluggat ett jota och gymmet ligger plötsligt väääldigt långt borta idag.
.
Hmm...
Nåja. Det är ju en dag imorgon också.

ge mig lite mer, något att jobba med

jag skriver just nu vårat 100:de inlägg. typ coolt. snart om fem sekunder ska jag jalla ner till idis med nytdushat blött hår och nymålade naglar. jag är ganska fräsh nu men bara ganska. jag måste snart springa annars börjar dom filme utan mig. och min pappa har lärt mig att det är början i filmen som är viktig. så nu är det bäst att springa. hej och puss

röda ögen ser svart

denna söndag som väldigt många andra söndagar hade jag planerat ha en plugg-söndag. har jag börjat? nej. kommer jag att börja? förmodligen inte.. jag ogillar höstväder starkt. regn och rusk. man är bara trött och vill ligga i sängen hela dagen. skit tråkigt. jag vill ha sommar. fast de är ju ett tag dit. vi kan ju börja med att det är 32 dagar kvar till julafton... mm.. bara 32 dagar. de är sjukt. (ja jag har räknat..) fast själva julen är ju mysig men inte allt jävla julpynt som börjar säljas i mitten av ocktober. det är ju nästan sommar då. nu är jag gnällig igen.
jag kan inte fatta 32 dagar.....

nattbloggning

jag är trött. tröttare än tidigare idag (hur det nu ens ä möjligt?). vad gör vi? emma och amanda ligger på golvet och kollar något tråkigt "humorprogram", ni vet såna där program som går om och om igen bara för att fylla ut.. helt meningslösa. ida sover. hon delar mitt knä med hennes underbara macbook. himlans mysigt. ihop tryckt i en liten soffa med mig. jag gillar mina vänner. härliga lördagskväll. jag är hungrig. igen.

godis är mitt allt

jag överlevde övningskörningen. jag var duktigt. höll mig på vägen liksom. jag fick godis. mamma har gjort chokladmousse till mig som jag ska äta. mums. ikväll ska jag ta det lugnt. jag måste ringa amamda nu. hej och puss


vart ska vi sova inatt?

ja jag erkänner. jag suger på att blogga men jag har ju liksom inget att skriva om.? jag kan iallafall skriva att jag lever. jag mår nästan bra. jag är trött. det var typ...öh.. roligt igår? ikväll smäller det igen. nu ska jag övningsköra med mamma och köpa godis. jag kommer förmodligen inte leva efter men det blir ett senare problem.. typ.

jag vet inte vad som har hänt men jag typ gillar denna låt..!? 

tack för en underbar kväll

Jag är trött. Jag är lycklig.

Poppin' Champagne

Sitter här i mörkret, äter pepparkakor och lyssnar på All Time Low.
Om några timmar åker jag för att se Midnattsvisningen av New Moon, jihaa! Kommer hem runt tre på natten, kommer nog vara en riktig duracellkanin imorrn i skolan känner jag, men whatta heck!



i follow you until you love me

ikväll är en sån här kväll som allt bara är jobbigt fast egentligen ingenting ät jobbigt. det kallar jag jobbigt. jag är mätt. jag lyssnar på världens bästa musik. snart börjar det bra på tvn. imorgon har vi typ två lektioner. allt är egentligen jävligt nice men ändå är allt jobbigt. ilandsproblem jag vet men det kan var minst lika besvärande för en människa som typ krig. nu ska jag tänk på barnen i afrika dom har det sämmre än vad jag har..... tänkt klart och jag har kommit fram till att dom har det jävligt varmt och skönt. dom är chokladbruna och choklad är gott. jag har ingen choklad. nu är jag jätte sugen på choklad. jag ska aldrig mer tänka på barnen i afrika när jag är på dåligt humör.


eeeeeeeeen julklapp...

Ibland kan jag bli nästan besatt av någon viss sak, som jag liksom omedvetet bestämmer mig för att jag måste ha. Oftast är det konstiga saker, men det slutar ändå alltid med att jag köper dem. Just nu är jag helt galen i de här klockorna från Knokk.
Dom är nog egentligen rätt så fula, men det är ju just det som gör dom så himla balla. Veckans Begär, helt klart.

Nu är frågan; vilken färg???



En sån där på handleden skulle ju helt klart lysa upp i vintermörkret.



till tomten

Krära Tomten. jag hatar min mobil innerligt. den är jete dum och den vill inte sammarbeta med mig. jag blir jete arg på den. jag har varit en snäll flicka. jag har ätit upp min gröt, ätit grönsakerna och jag gör alltid som mamma säger. snälla snälla tomten, jag önskar mig en ny mobil. du vore världens bästa tomte om jag fick en ny. / josefine. ps tomten, jag är snell även på sommaren.

tummen upp!

Jäklar vad trött jag är. Men galet glad! Den jobbigaste dagen den här veckan är slut (och den var inte ens särskilt jobbig) och nu återstår det bara kul saker! Fick ett fett MVG på svenskarecensionen vilket satt riktigt bra, imorrn har jag bara två lektioner, sen är det NEW MOON-premiär(!!!!!!), på fredag har jag bara en lektion, sen blir det fika med Hammarbyaren och till sist ska jag vara med Huddinge-människorna på fredag kväll. Sen är det HEEEEELG!
Behöver jag säga mer eller, life's ggggrreeaat!
Jag har inga bilder på den här datorn så ni får nöja er med den här. Haha!

when nothing goes right, go left

Alltså det märks när jag är trött. Kommentarer á la Amanda igår:

Vi pratar av nån anledning om Finlansfärjor i omklädningsrummet efter gympan.
Fanny: Jag kommer inte ihåg vart vi åkte, var det till Riga? Eller Tallin?
Jag: Men hallå. Riga är ju huvudstaden i Tallin, daah.
Något tidigare var ämnet föräldrar.
Jag: Men min mamma är en riktig sån här bowlingmamma.
....
Tystnad.

Felicia: HAHAHAHA, MENAR DU CURLINGMAMMA?!

amanda och josefine diskuterar

idga har jag och amanda haft en djup diskussion om ett lite udda ämne. jo va har diskuterat piercingar och inte percingar vart som helt utan i dom lite mer privata regionerna. nämligen blygläpparna. mysigt? nej skulle inte säga det. varför ens sätta den där? ingen ser den och om man nu skulle få manligt sällskap så tror inte jag hans uppmärksamhet dars till en lite diamant som blänker där ner.. jag tror han isåfall har annat för sig. så varför ska man då ha den? ingen ser den och jag menar den kan ju inte vara bekväm så man har den därför.. man måste ju isåfall bar ha den där för att typ säga att man har en. för vilken kompis kollar att man talar sanning? de skull inte jag vilja kolla iallafall. och ännu värre tänk när man ska ha dit den då!! stackars piercaren som liksom ska få dit den i någon annans underliv. och jag skulle inte heller vilja vara tjejen som ska ha den där. för tänk att ligga med bena i vädret för en bjässig tatuerad, harly davidsson-kille som ska få dit den lilla "fina diamanten". nej tack säger jag bara. jag fattar inte grejjen liksom!?

john mayer är obra

nu måste jag försvara mig. dom låtar amanda har lagt upp är bland annat nickelback och billy talent. de jag kallar farfarmusik är din älskling john mayer. mhm.. man hör redan på namnet att det är s k i t tråkig musik. de låtarna säger är typ "min farfars fars gammelmommor har dött och de är sorgligt" ja det är sorgligt de är inte det jag säger man när man heter amanda och går på HGY då är det sorgligare.. förlåt att jag hackar ner på min vän men jag har faktiskt all rätt. hon hackar på lasse hela dagarna så nu får hon igen. varsågod.

detta fält måste fyllas i

..............................
Aaaaaaaaaaaaah, inspirationen är på topp idag. Men men.... kebaaaaaaaaaab... lalalalala.
Okej, skärpning! Ikväll ska jag plugga engelska och träna med Biffen. Punkt. Klart slut, over and ut.

you say what??

Haha, idag fick jag höra från en liten skit att jag har "farfars-musiksmak"??? Eeh, bara för att jag råkar gilla Eric Hutchinson.

IN YOUR ASS att det här är farfarsstil! :







;)

muppar är vi allihopa

Så här går det när Alex och Amanda äter grekisk hämtmat. Meet Einar.




gissa låten..

No one wants to be the beatels
Show them how to fuck it..


så här sjunger min vän (som jag inte nämner namnet på, av ren mordhots risk) när hon hör en väääldigt känd låt.
som alla borde kunna den rätta texten på. de borde vara lag på det.


bumbibjörnarna är bra förebilder

fan vad jag älskar disneydags på lördagar! speciellt bumbibjörnarna, dom är precis lika cool som dom va när man va 5. dom kommer alltid vara mina idoler. dom räddar skogen från hertige torulf och alla hans grymlingar.
en skål för bumbibjörnarna helt enklet!!


jag ogillar ganska starkt att vara sjuk

På sju timmar har jag sett 3 stycken hyrfilmer. Nu ska jag börja på den fjärde.
Ni kan ju själva räkna ut hur otroligt fantastisk min sjuk-pga-det-jädrans-vaccinet-lördag har varit.
Thank God för Ben & Jerry's.

girls rules


ehhh hehe

ja jag vill mest be om ursäkt för bilden nedan. förlåt alla barn som blev rädd och alla gammla som fick en hjärtattak. jag tar helt på mig de ansvaret. detta komemr aldrig mer förekomma i denna blogg. det var en engångs företelse. snälla förlåt mig.

mina ögonlock är tunga

jag känner mig typ som en överkörd torsk. mhm då förstår ni hur jag mår just nu. skit alltså. jag är trött och fryser trotts att jag har fårskinnstofflor med tjocka strumpor, jeans och långkalsonger, två tjocka tjöjor + en långärmad under de, mössa luva och dun täcke uppe på allt. de är svårt att röra sig för att jag har så många lager. allt är grisvaccinets fel! jag kommer dö i svininfluensa!! jag har ont i ryggen och är hungrig, sen är jag kissnödig också men jag kan inte gå på toa för jag kommer inte ur alla kläder + att jag har jävligt ont i armen också. men jag tycker inte synd om mig själ. nej inte alls. kvällen igår var iallafall rolig och trång, varm och svettig. snart ska jag ta mig ur alla kläder och äta tacos och gooodis. godis hjälper mot allt så snart blir jag friiisk igen! näsat inlägg jag gör skall vara positivt jag lovar!

jag har ju sett fräshare ut..


dumma dumma dumma dumma.

Mår dåligt som fan efter att ha fått grisvaccinet, så jag får lov att stanna hemma ikväll! FAAAAAAN!
P.S. Jag gick rakt in i en fet betongklump vid ett vägarbete på vägen hem från bussen idag för att jag kollade ner i mobilen. IQ på hög nivå. D.S.

SYSKONEN BIFF


jens: kolla! kolla josefine! ser jag biff ut nu? *står och spänner sig framför spegeln*
josefine: jaa jätte biff! vi måste föreviga denna biffstund genast!

du är så vacker amdnda!

AMANDA DIRKET NÄR DU SER DET HÄR, RIIING MIG! DU ÄR GLÖMSK SÅ SE DETTA SOM EN.. TYP PIMINNELSE!!!



typ arg!

den här bilden representerar min dag! när jag har stressat mig till skolan som en galning, visar det sig att jag inte ska redovisa förens nästa vecka.. så nu får jag sitta här i skolan själv, trött och jävligt irriterad i en timme fram tills lunch. tur att den här skolan har datorer! nu ska jag gör min svenska uppsats. hejdå. ps. amanda här har du din bild, du som säger att jag aldrig lägger upp bilder. och den är fin också!

jalla jallaaaaaa

amanda du har ätit din sista frukost, du har vaknat din sista morgon och igår somnade du i din underbara säga för sista gången!! lars winnerbäck är bra. så är det bara. han har texter som säger något. nu måste jag skynda mig jag försov mig på självaste fredagen den 13:e. bussen går om en kvart och jag blir 20 min sen till min redovisning. jag har aldrig i hela mitt liv försovit mig. nu måste jag stänga av jag har två jobb att utföra. ett på amanda och ett på mig.

Fredagen den 13:e...

Det är fredagen den 13:e idag. Det snöar ute, men stannar inte på marken vilket gör att det blir blixthalt i trappan. Jag har info/layout-redovisning idag. Jag ska ta svininfluensa-vaccinet. Jag ska fika med en kompis efter skolan. Senare ska vi på fest i Rönninge.

Det är alltså fredagen den 13:e idag. Och jag har en miljard tillfällen att slå ihjäl mig på.

tacka vet jag jänkarmusik!

Nu lär ju halva Sverige bombhota mig och Josefine kommer säkert lura runt hörnet med en fet yxa imorgon bitti när jag går ut genom dörren, men jag får ta den risken för det här.
Jag tänkte bara fråga svennebananfolket om en liten sak;
Vad är hela grejen med Klas Winterdäck-hysterin egentligen? Det är inte ens bra låtar! Konstiga låttexter, svenskt blaha blaha, dåliga bakgrundsinstrument och han sjunger inte gudomligt för den delen heller!

Skulle någon vänlig själ därute som inte blir mordbenägen av att läsa detta förklara fenomenet för mig?

eheheheh

Åååkej, om cirkus åtta minuter ska jag ha hunnit äta, packa ner träningskläder, helst gjort färdigt info-layout-arbetet (dröm vidare), stängt av datorn, bytt om, låst dörren och sprungit ner till bussen för träning med en söt vän.

Hjälp någon? ..... hallå...........

KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ


suckers

Äsch, Josefine är en mes. Jag gillar att leva på gränsen. Förresten, vet ni hur sjukt mycket man kan äta? Ta inte illa upp, men jag tror helt ärligt att ni inte kommer lista ut lösenordet. Ni har helt enkelt inte en susning, suckers.

ramlösa

jag skulle bara vilja skicka en hälsning till min vän amanda.

NÄR LÄRDE DU DIG ATT 1+1 BLIR TVÅ? VA VA? JAG TROR DESS VÄRRE ALDRIG DU LÄRDE DIG DE..HUR DUM FÅR MAN VARA NÄR DU LÄMNAR UT LÖSENORDET TILL VÅRAN BLOGG,I BLOGGEN? ÄR DU HELT TOM I COLAN, VA VA VA? DU SKA FÅ DIG EN RIKTIG OMGÅNG IMORGON, DIN DUMME KINES!!!

de va allt. juste jag glömde hälsa att nästa person som loggar in på bloggen kan väl skriva en hälsning de vore ju gulligt. en sak till bara. amanda jag tycker om dig även fast vi snart är 43 pers som delar denna blogg. puss pårej!

ring anita!

jag har haft en fantastisk ledig dag.. il arbete i skolan hela dagen. fast en lång härlig sovmorgon gjorde ju inget. nu sitter jag på mammas jobb och jag har precis ätit mcdonalds. jag har inte så mycket att klaga på. när jag kommer hem ska jag slänga mig i sängen med en godis påse (förvånande nog..) och historian, mindre kul.. jag fattar inte att man måsta kunna historia. men tex om man jobbar på h&m vad ska man då med historia till? kanske historia om h&m är bra men inte om medeltiden och massa kungar och skit.. man behöver de ju inte heller om man ska typ jobba på kontor, ikea, burger king, åhléns, dagis, kock, eller läkare.. inget jobb förutom typ arkiolog (eller vad de nu heter) och museumguide man behöver kunna historia, och om man nu känner att museumguide är sitt kall här i livet kan man väl plugga historia då. eller?

nightynight fellah's

Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på film och äta vårt lösenord till bloggen. Jamen självklart är det något ätbart, vad hade ni förväntat er?

Puss och godnatt, vi ses imorgon världen! Hälsningar,

all you need is love

Jag har kommit på en helt otrolig upptäckt.... vi gnäller bara i den här bloggen? Eller hur?
Vilken tur att jag då ärligt kan glädja er med att jag känner mig väldigt lycklig för tillfället. Jag är nämligen ledig imorrn, har suttit och knaprat vit choklad framför teven och har sett mina omdömen från skolan! Plus att jag lyssnar på världens bästa musik.


Bild av moí. Saknar sommaren en gnutta.

shoot meeee

dagen har varit dålig. fast jag tror jag klarar första delen på historia provet, jag hoppas iallfall de annars känns de ganska meningslöst att sitta i en och en halv timme och skriva 6 och en halv sida om medeltiden.. andra delen kommer på torsdag och om jag har tur är den aningens mindre.. men bara om jag har tur vilket jag aldrig har. nej nu kom jag på att jag har minnsan aldrig tur. inte tur i spel. inte tur med kärlek. ja jag tycker rätt synd om mig själv. men jag menar alla förtjänar ju lite tur!? (okej så otur har jag inte men lite haha..) jag förlorar alltid i spel och jag är skit dålig förlorare.. och jag har bannemig inte haft någon tur i kärlek! inte än iallafal. och just nu har jag inte tur alls för jag lyssnar på spotifyreklam.. suck på de. snart ska jag träna med mina knän som gör ont. senare ska jag sova. juste jag kom precis på att vi är lediga imorgon och att jag ska vara hela dagen i skolan.. för att plugga. på en ledig dag!! jag är självmordsbenägen. fan vad man offrar tid på skolan. fatta vad mycker roligt man hade kunnat göra hela dagarna istället. fast man kanske ändå inte hade haft så kul för man hade ju inte fått någotstudiebidrag.. så kanske att skolan är ganska bra iallafall.. egentligen har jag inget emot själva skolan, inte när man är där och gör de man ska. men att ta hem skiten och sitta med den på fritiden och på lediga dagar.. de är ju typ mindre kul..

tur att du är gullig xD

HAHAHAHAHAHAHAHAHA, JAG DÖR FÖR FANNYS TYSKA! ÄKTA HUMOR.

"hejbloggenidagharjag"-inlägg

Det är emot mina principer att skriva ett sånt här inlägg. Jag sa senast igår till Fanny att "ingen jävel bryr sig om vad man gör om man inte är Madonna eller Kungen typ". Så nu är jag alltså en hycklare. Nåja.

Idag är det måndag, men det har faktiskt varit en rätt så najs måndag. Allting blir liksom plötsligt mycket bättre när tre timmar skola är inställt. Så jag började dagen med att, som vanligt, springa som en jäkla tok till bussen så det blir fartränder av mascaran i fejset. Hett!
Sedan stod det Företagsekonomi på schemat, vilket var.... "överlevligt". Yes, nu är det ett ord det med. Sedan var det lunch, alltid lika ljuvligt. Livets höjdpunkt till och med om man vill tycka som Felicia.
Gympan som sedan hägrade var inte alls dum faktiskt! Vi ska börja gymma och började med teori för att sedan springa runt och prova maskiner. Kom fram till att jag älskar känslan på gym - konstigt, men alltså jag får värsta må-bra-känslan, det är så mysigt! Eheh.

Men nu måste jag sluta babbla! Jag har en hel skeppa historia-sidor som måste bli innötta i stackars skallen till imorrn, och senare ska jag ju hem till Fanny och tälta där inatt med de andra fjollorna. Och jag SKA hitta till Sörskogen, jag ska! Jag tänker inte ringa och gnälla på dom att de ska möta mig i Centrum, jag kan själv! Men ni kan väl stoppa mig om ni ser en stackars flicka med röd mössa irra runt i typ Skogås eller nåt, för det är väl där jag kommer hamna...


Jag har ju redan sjunkit så lågt så nu kan jag lika gärna fortsätta... Dagens Outfit! Ny röd mössa, behövde en liten färgklick i vardagen ;)

Puss på rumpan!

gravity

Gammal, men jag älskar den lika mycket ändå. För övrigt är all John Mayer's musik helt underbar.




går på det varje gång

När jag loggar in på blogg.se så loggar jag ALLTID in på fel mejladress, alltså den jag hade på min förra blogg som fortfarande finns kvar, fast jag inte skrivit i den på ett år. VARJE GÅNG så märker jag såklart inget, helst ska jag skriva och publicera ett helt inlägg innan jag upptäcker't. VARJE GÅNG så blir jag lika förvånad när jag ser "va? inga nytillkomna objekt?" och mest av allt "VA?! har vi bara haft EN besökare idag?!" Sen går hissen upp, och geniet kliver ut. Aaah.

Och NEJ jag tänker inte länka min förra blogg. Haha.

jag hatar historia

vi har gjort massa kul! vi har blandannat utforskat hur skönt man sover tre stycken i en 120-säng.. resultatet blev: de skulle funka om inte spasm-fanny va en av dom tre! varje gång fanny har rört sig har jag och amanda vaknat och varit på väg ner på golvet. jag kankse ska tilllägga att amanda faktiskt ramlade ner en gång..(fanny skulle absolut sova i mitten.. vilket hon aldrig mer kommer att få göra, hon får sova på soffan nästa gång! argggg!) men fanny är gullig ändå! för ungerfär 20 minuter sen kom jag upp ur badet som jag spänderade halvtimmen innan dom 20 minutarana i, med doftljus och lasse. jag vet att ni är avundssjuka. och de borde ni vara för de va väldigt skönt. snart kommer mamma och pappa hem med mat. jag är hungrig! trots att vi idag fått i oss 200g marabou-choklad, en påse poopcorn, en påse bilar, en påse persikor, en påse zooapor, chip och frukost! riktigt hälsosam dag.. jag vill träna nu!!!!

hatar!!!!!!!

Jag HATAR dansband. Jag klarar inte av dansband! Det är riktigt äkta HAT, gott folk!!!

Jag sitter nu hemma hos Josefine med vänner och teven, och nån jävel har klickat fram Körslaget där de sjunger dansbandslåtar! Jag sprang ifrån datorn när jag hörde de första tonerna i "Guldbrunda ögon" MEN JAG HÖR DEN FÖRBANNADE SÖRJAN UPP HIT!!!

Ida sa precis: "Men tänk när vi blir gamla, och dansband kanske inte finns längre? Vad ska vi gamlingar lyssna på då?"
Jag: Jag skulle hellre lyssna på heavy metal-konserter än dansband!!!
Angelica: Men inte när du blir gammal väl?
Jag: JO! Jag kommer stå där med hörapparaten och käppen och skrika "ROCK HARD HALLELUJAH!"

Då förstår ni hur mycket jag hatar dansband. Josefine hälsar att hon också hatar det, hon blir självmordsbenägen. Och jag vill bara låsa in mig på toaletten och snitta handlederna.




illa

Jag tappade precis bort en svart hårklämma i håret. Efterlyser! 2 riksdaler för upphittaren, spendera dom väl!

what would my mama do?

vart har jag gjort av denna dag egentligen? jag har ju inte gjort ett ändå dugg idag. skönt faktiskt. snart kommer alla min favorit flickor hit. men först ska jag äta middag bestående av kyckling a la josefine (ej bränd denna gång.. även fast min mat brukar kunna se ut så..), 1.5 liter coca cola och två pringelsrör chips. och lasse på högsta volym utan att någon klagar. mums!


mando diao i mitt hjärta



hallåååå?!


Hallå, vad hände med den mysiga hösten som var här alldeles nyss???


jag får liksom ingen ording

dagen började med en härlig frukost bestående av en liter apelsinjucie och en skål med souercream peppar-chips i förd pyjamas med mamma och hennes arbetskamrat (y) ikväll kommer tre kanonkulor hit. den ena börjar på F och slutar på ANNY och den andra börjar på A och slutar på MANDA och den tredje börjar på S och slutar på JUKLINGEN (ida hahaha!) den fjärde som borde komma kommer inte.. svikare host host!

HAHAHA TYP KUL!


we'll always have facebook! <3

Okej, en viss liten kille ska dö för det här. Jag måste byta lösenord till min facebook.


Och VOOSCH! Så blir det en väldans kalabalik i händelsefönstret!


Loggar in på msn, och får sig en liten överraskning! Vad är det med mina lösenord?!


Akulec var alltså mitt lösenord från ... sjuan! Hur minns man sånt??? Hjälp!


mot amanda!

jag sitter här och räknar.. varför? jo för att amanda tögskallen möller berg ska ringa mig om tre minuter vilket jag måste ta reda på om hon klarar vilket jag tvivlar starkt på.. nu börjar jag bli otålig! nu ringer hon ääntligen! 46 sekunder sent..

it's da new thaang!

Okej, ni vet den där rosettbullsfrisyren som hon ni vet den där Foki brukar göra? Jag som är så fantastiskt kreativ har uppfunnit en liten variant på den:














Jag kallar den... "The Wiiiiiiiiiild"!



Yeah. Thats's right.


jag vet!

Jag vet! Jag suger på att uppdatera! Men jag orkar verkligen inte idag. Så jag tänkte bara önska er en kul fredagskväll! Själv så har man ju som sagt blivit tvingad till att sitta hemma och tjocka sig med Josefine, men jag överlever väl det ;). Ska i alla fall tvinga henne att komma hit istället, så behöver jag inte flytta arslet och få onödig motion liksom. Mohaha.


vi skulle klara vad som helst!

jag verkligen älskar helgen! dagen har varit KAOS HAHAHA!. jag har varit trött som en gris hela dagen och är fortfarande.. så ikväll har jag lyckats övertala amanda om att vi ska ligga i min säng och ät chips hela kvällen. bara för att jag vet att chips är amandas absoluta favorit!

ja jo kom in, kom ut



rubrik bara

för er som även idag har missat att det har snöat i stockholm idag kan se detta som en påminnelse. jag älskar torsdagar. just nu leker livet, iallafall fram tills söndag.. ganska länge ändå. jag springer runt och gör massa bra-att-göra-saker i hela huset, dricker varmchoklad ur den största muggen jag kunde hitta. lasse spelas så hela huset skakar. alla kontakt från jorden är borta. utelåst i kylan.

jag borde pluggat idag

tänk så mycket det kna hända på två dagar! höhö..
om de är ngon som på något sätt har missat att det snöade i stockholm idag, så kan ni se detta som en påminnelse. krigare som jag är går jag fortfarande i min trogna skinnjacka trots att de är ca 1.4 grader celcius ute. gosejackan kommer fram då nollan dyker upp, de vet alla som har hört mina otroligt bra argument varför. det finns inte så mycket mer att säga. jag är trött och vill se lasse på fredag. imorgon slutar jag 11.50

something real

En kvällspromenad med en vän är najs. Även fast öronen fryser till is.

jag blir argggg!

de finns några få ord som man hör hela dagarna långa. dom är totalt onödiga och jag skulle vilja halshugga den jäveln som uppfan dom för dom har ingen betydelse. de är bara något som man lägger till i slutet av de man egentligen vill ha fram för att få en extra cool-toutch.. istället för att säga dessa ord skulle man lika gärna kunna lägga till "jag är jääävligt ball, fast de är jag ensam om att tycka.." de är ungefär vad dessa små onödiga ord betyder.. jag tror redan hälften av alla som läst detta redan räcknat ut orden... detta är något jag aldrig kommer släppa.. så onödigt! jag ska kämpa mot dessa ord!!!

vi är bäst. så är det bara


farväl grymma värld

Min värld har precis gått under. Det här kommer ta ett tag att komma över. Ingen annan är Fanny förstår mig just nu. Så farväl grymma värld, nu ska jag gå och lägga mig och inte gå upp igen på ett bra jävla tag.

du är oförstörd för mig

fredagen var mysig. lördagen var galen. söndagen var seg. måndagen var kanunkul! skolan är mitt kall här i livet. speciellt tyska. och om ni vill veta så gör sig tyska allra bäst på eftermiddager sisårär mellan 15-16.30. på måndagar. efter att helgen har bestått av allt utom sömn. men jag klagar inte. nu ska jag trösta mig med mitt nya nagellack och lassssssssse!

just nu


söndag

Igår var riktigt kul. Alla hade klätt ut sig. Musiken var på högsta volym. Huset var fullt. Grinchen var jultomte. Munspelsmannen hamnade i poolen (två gånger, varav den första frivilligt!) Spökrockare och emon var på plats, och det var också den "döda bruden". Jag hade på mig vampyrtänderna i 1 minut, sen hamnade dom i en annan vampyrs mun. Vi hade tillochmed en smurf och ett Eniro-troll. + att jag gick hem genom hela långa landet Falukorv iförd klackar.
Förresten, vem jobbar med att ta ner stora affischer halv två på natten på Allhelgonaafton? Det kallar jag engagemang.
Känner att mitt bloggande är på topp idag................. jag har ont i huvudet.
Out.

RSS 2.0