jag är en vampyr

Jag måste vända tillbaka dygnet. Är inte alls trött. Inte över huvudtaget. Ja, jag SKA gå och lägga mig. Jag ska bara duscha och måla naglarna först. Och.... nej, sen ska jag gå och lägga mig. Tror jag.

Jag är hungrig?

sträng men rättvis

Jag är ganska rättvis av mig. Jag blir på himla surt humör om jag känner att något är orättvist. Detta kan medföra smärre problem ibland, t ex när jag ska köpa presenter till folk; måste lägga till, ta bort, göra fulare paketomslagning respektive snyggare paketomslagning, allt bara för att folk ska få precis lika mycket, alltså rättvist.

Med detta som grund tyckte jag att det inte var mer än rättvist att jag skulle väcka det andra syskonet i familjen efter att jag själv blivit så bryskt väckt av mobiljäveln och Fannys überhurtiga samtal 12:33 idag.

Så därför gick jag in till kära bror Alex med min lilla iPodhögtalare 14:11, satte på "Gives you Hell" (tyckte jag passade bra) på högsta volym, körde ett litet trumsolo på sömntutans nattduksbord och drog upp jalusinen (skumstavning.se). Konstigt nog var inte denna osjälviska handling i rättvisans namn särskilt uppskattad...? Hmm, aldrig får man någon uppskattning.

Fastän Fisen och jag har våra små bustrick så är vi inte alls ett sånt där syskonpar som slår ihjäl varandra hela tiden. Han är lika knäpp som jag och kan vara lite gullig ibland. Trots allt så fick jag ju dom här megasöta gosetofflorna av honom i julklapp.

Tack Fisen!

 





LASSE ÄR ETT LUGNANDE MEDEL

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG. AAAAAAAAAAAARG ÄR ORDET. ALLT RETAR MIG JUST NU. ALLT. VERKLIGEN ALLT. DET RETAR MIG ATT JAG SKRIVER MED STORABOKSTÄVER MEN CAPSLOCK KNAPPEN RETAR MIG MER JUST NU. ARRRRRGGG! DET ÄR NYÅR IMORGON OCH DEN TANKEN GÖR MIG ÄNNU ARGARE. MEN DET BLIR NOG BRA ÄNDÅ TROTS MIN MAMMAS OBSTENATA HUMÖR. JAG ÄR RÄDD FÖR MIG SJÄLVVVVVVVVVVVVVVV! JAG ÅTER KOMMER NÄR JAG HAR BLIVIT PÅ BÄTTRE HUMÖR. OM DET NU NÅGONSIN KOMMER ATT SKE.....


äntligen en vettig facebook-grupp


fashion studio!!! lika exklusivt som lambi toapapper!

Undrar om dom vet hur underhållande H&M's hemsidefunktion "Gör din egen Fashion Studio" kan vara för en uttråkad 16-åring utan en ordentlig humor och är så äckligt trött så hon skulle behöva använda sig av Mr Bean's tandpetartrick för att hålla ögonen öppna....



Godnatt nu era satans Oompaloompa's.

i am what you see




cha cha!

Ja hörni.... det här med att blogga....uppdateringar.... eh.... är kanske inte något vi är så himla bra på egentligen. Eller jag i alla fall.

Men man gör så gott man kan. Dagen har spenderats inne i stan, och HERREGUD vad folk blir galna på mellandagsrean! Helt sickt, folk springer runt och rycker åt sig kläder huller om buller, det är totalt kaos! Man märker inte hur trött man blir förrän man kommer hem, jag är helt slut. Tänker krypa ner i soffan och se en gosig film nu. Puss på er.

123 456 789

hej läget är just nu förrvirat. mina vänner är borta. jag pratar nu med fanny i telefonen. hon har panik och hon påverkar mig. ikväll ska jag träna. det var länge sedan. för länge.. jag va faktiskt duktig imorse och ställde på klockan på halv nio (fast jag kom inte upp förens halv 11 men de behöver ingen veta...) och gick ut och sprang i 40 minuter. det ska bli en vana! jag gillar min vän amandas bilder nedan!!!

mandie hjärta jullov

Hey People!

Tänkte bara titta in och säga att livet leker och jag vill aldrig ha skola igen. Julen har varit gräjt och snart är det nyår, wohoo! Ikväll blir det oplanerad bio, för andra kvällen i rad! I like where this is going ;).

en bild säger mer än tusen ord

Du kan inte motstå.


josefine är snart påklädd

nu skall jag gå och hoppa ur nattlinnet och sätta på mig något fräsht jag menar mamma kommer ju trots allt och hämtar mig om 20 minuter... nu gäller det att snabba på. duktig josefine. duktig.

alisia knäcker med ssssss!



dagen spenderas i emilias gosiga säng och hennes soffa. lite omväxling skadar ju inte. jag har nu sprungit runt i nattinne hela dagen när alla andra har lyckats med kläder vad är det för fel på mig? jag tror jag är mig själv. jag är ju trots allt den som folk brukar kalla "den sjukaste människan jag vet"... ska man ta det positivt eller negativt? jag tar det positivt tror jag... äsch skt samma. jag ska springa runt i mitt nattlinne osminkad hela dagen. ja jävlar det ska jag. mim mamma brukar säga att jag är fin som jag är. amanda påminnde just mig om att jag är sjuk i huvudet.

sommar.. ja tack!

oj vilken dålig uppdatering. jag har inte umgåts med min vän datan på tre dagrar. julafton var kanon. juldagen var bra.. tror jag. jag kommer inte ihåg vad jag gjorde. annandagen, igår spenderades i skärholmen med massa sköna vänner och god shopping. hittade massa bra-att-ha-grejer! idag har jag ida och emilia lyckats åstakomma en bränd äcklig chokladkaka och det är fan de ända vi har gjort idag och de tog en halvtimme resten av dagen har spenderats på min säng.. oj vilken rolig information. jag vet... jag lyssnar på härliga lasse om 20 min kommer det mat gäster. ikväll ska det umgås med vänner! hej och pussss!

snart börjar kalle!!!!


snurrar i mitt huvud just nu.

jag kan inte stänga av. spelas just nu om och om igen. kent - töntarna

hey there delilah

jul jul jul.. det känns inte som jul. det känns mer som en vanlig onsdag och imorgon ska man upp till skolan och äta kanon äcklig skolmat. det har varit skönt med en extra lång helg men jag skulle faktiskt kunna spara lite av lovet tills en annan gång och gå till skolan imorgon... mitt halsonda har över gått till en fantastiskt härlig rethost. jag föredrar det onda. jag tror gud vill straffa mig jag är halvsjuk och har ingen julkänsla... nu har jag lyssnat på last christmas 327 gånger efter varandra och druckit snart en och en halv lite julmust och inget händer..


tips från coachen

Nu kära läsare är det dags för er att lyssna på er alltid så Allmäktiga Amanda: Om klockan är sent, det är snöigt, halt och allmänt slaskigt och ni ska försöka ta er ner för en backe utan att bryta nacken på vägen - bespara er en massa balanskonster och sätt er ner på rumpen och kana ner direkt. Jeans kan man tvätta. Förhoppningsvis har ni tillräckligt mycket chips i arslet så det inte gör ont.

Provade detta alldeles nyss, funkade utmärkt. (Jag kan dock erkänna att det tog två ordentliga praktvurpor innan jag drog denna slutsats.)



nytt inlägg


amanda är typ fett glad. en kändis har hittat våran blogg. hon är galet knäpp. jag ska nog iallafall ta och testa denna rekomendation enbart för att det låter så fantastiskt gott. senaste uppdatering kommer från emilias säng med en stor chokladask och ett kanon program på nyhetskanalen. jag är nog frisk snart. fast amanda är ju med och håller i förbannelsen ett tag längre men jag ska klara av detta! jag gillar min kära vän amanda. det gör även min mamma. mamma gillar min vän fanny också. min mamma smsar med min vän fanny. om mig...

@ fannys

som min kära vän amanda redan nämt så har jag ont i halsen idag... konstigt nog mår jag mycket bättre efter en lååång dusch och en gosig kräm. jag och fanny springer just nu runt och fixar en hel del bra grejer. snart ska vi ner till centrum för att sedan förtsätta resan hem mot mig. eller jag ska nog bädda ner mig i min säng medans resten ska åka pulka. igen. jag är tillräckligt mördbulltad efter förra gången. så jag stannar nog hemma i sängen och försöker bli någorlunda frisk. hoppas jag håller mig till planen... jag har ju redan ont i nacken. och i halsen..

SNÄLLA, JAG BER

Snälla, kan någon vänlig själ komma till Sörskogen och typ heala Josefine med sina magiska krafter så jag slipper hennes jävla tjat om sitt halsonda. Hennes hals kommer snart ta livet av oss alla.


några armar och ben

nu ska jag baka en kaka. städa mitt rum igen. det lyckas alltid bli stökigt. jag ska uppfinna en maskin som städar rum. ja.. det ska jag fan! sen kanska jag ska fräsha till mig lite också. men bara kanske. sedan ska jag ringa och sjunga för fanny viktoria wallin. bara för att hon är tondöv och inte hör att det är falskt så då får man beröm och det är snällt. jag har ångaset. ångest... fult ord. ångest va det ja...

vart går gränsen för det som är okej?


avatar...?

De senaste två dagarna har Avatar vart det enda folk snackat om. Folk som sett filmhelvetet brer bara på mer och mer och säger att den är fantastiskt, alltså seriöst???

Om jag har hajjat reklamen rätt så är det en si/fi-film om typ dinosauriemänniskor? Ungefär på samma nivå som Transformers och dem där andra Lego-filmerna?
Ser folk på det?


jag är jete trött

fan vad jobbigt det är att åka pulka åssa! eller inte att åka kanske men att gå upp för backen sen igen med tre par byxor och termobyxor uppe på det. juste jag har för första gången i mitt liv gjort baktåt kullerbyttor. har aldrig kunnat detta tills igår. jag och alicia gjortde flera stycke i slutet av backen innan man ramlade av pulkan liksom eller var det kanske under tiden man ramlade av? skit samma. jag har gjort ett par stycken. tyvärr kommer jag inte kunna göra om dom utan en brant backe.. fanny och jag firar iallafall 5 månader idag. det gör vi tillsammans med felicia amanda och alicia. så nu efter sisådär fem månader har fanny egen tandborste och sovtröja här. jag längtar tills den dagen vi blir ännu större (ja detta kommer att ske, tro det eller ej..) och verkligen måste skeda en hel natt för att min 120 säng inte är tillräckligt stor. det kommer bli gos. jag och spasm-fanny. pusssssssssss på fannie

let it snow, let it snow

Pulkaåket igår var grymt kul, vi körde fullt ös medvetslös i backen, haha. Det är en bra grej det där med byggarbeten - skolbacken blev ju upplyst! Men vilka blåmärken jag har på benen alltså.... och av någon anledning har jag både ont i benet och i tummen? Äh, det är smällar man får ta - klart värt det!

Idag ska vi julhandla all mat (dregel dregel dregel), julmusiken är på högsta volym och här sitter jag osminkad och har flätor och mössa. Allt är som det ska. Puss på er.

Min gata är alldeles apmysig på vintern.

i miss you


rise to the occasion

igår var min otursdag. inta bara för att bussarna och tågen var 45 minuter sena och ibland inställda och inte heller för att jag glömde mina nya lovikavantar i västergårdshallen. inte heller för att jag fick spruta igår så att jag inte kunde träna, vilket jag inte gjort på två veckor nu och inser att jag snart måste ut och springa.. utan för att jag har tappat ett av min favvoörhängen någonstans i snön.. mina pärlor som jag fått av mormor och morfar. jag vill gråta blod. jag vill ha tillbaka min pärla nu! mina favorit jeans och mia örhängen på en vecka. jag är inne i en ond cirkel. hur sk ajag någonsin kunna ta mig ut?

men det är jäkligt mysigt ändå!!!

För en person som både är klantig och helt utan balanssinne så är vinterunderlaget inte att leka med. På en knapp timme satt jag på rumpen ungefär fyra gånger.
Sista gången försökte jag få ner promenadsällskapet i drivorna, men det slutade såhär:

en vaniljtorsdag

Har spenderat dagen mestadels ute i kylan och väntat på bussar. Samma sak varje år, det bli alltid lika kaosigt när snön invaderar. Kan aldrig SL lära sig?
Nåja, man ska inte klaga. Imorgon är det jullov, jag äter tryffel, luktar vanlij (hittat en ny body lotion som jag knarkar, luktar ljuvligt!) och funderar på att ta en liten fotopromenad så ni får se mitt vinterland.
Gött!

duet with myself

Den här snübben är co0l.



För övrigt har jag kommit fram till att jag totalt avgudar brittish english.

i keep you my dirty little secrets



Om två dagar är det jullov! <3






simon gillar porr, han sa det.

min dag är fantastisk såhär långt. mamma väckte mig och frågade om jag hade sovmorgon, vid 07.03. vilket jag inte hade. jag skulle ha varit på bussen för 6 minuter sedan.. en kvart efter springer jag halvpåklädd till bussen ramlar och glider ner för hela backen. jag vart blött. när jag sedan är på bussen är ipoden död. stendöd. på bussen upptäcker jag även min hunger i magen. som tur är har min mor smygit mer en macka i min jacka. när jag sen är i skolan upptäcker jag världens största jävla hål i mina favvo jeans!!!!!! fram tills för tio min har jag gått och lyssnat på amandas gnäll om att hon är hungrig. hon har nu ätit och är tyst och nöjd som ett barn. vem fan har föresten sagt att det bara är små barn som skriker och grinar när dom är hungriga? den lilla persnen har F E L. detta gäller även amanda 16 år. man jag älskar henne ändå.

efterlyses!

igår var jag jätteduktig och städade hela mitt rum och min garderob. garderoben städades endast för att jag skulle hitta min senate kjol som jag enbart användt en gång. men vet ni städningen va onödig. kjolen är borta. den finns ingenstans. hur lyckas jag tappa bort en kjol liksom? det är väl inget man glömmer.. om någon snäll människa skulle hitta min kjol på något bra ställe. kan den snälla männsikan snälla lämna den i recepitonen. reciptionen är alltid öppen!!

träning med biffen!

Jag har tränat med Biffen idag. Upptäckte att jag tydligen (hallå, vart kom det ifrån?) hade ont i ena benet... jag struntade i det och sprang 25 minuter ändå.... nu med facit i hand kanske inte det var det smartaste jag kunde ha gjort.

En sak jag alltid stör mig på är att om två killar kommer till gymmet tillsammans så kan dom aldrig träna samtidigt? En ska ALLTID stå och övervaka den andres maskinplågeri och när svetten rinner tillräckligt så byter dom, så den andre killen kan ha samma maskin medan den första tittar på! ... Vad är grejen???

Är killar för korkade helt enkelt för att vara sociala samtidigt som man tränar så de måste göra en sak i taget, eller är det en hemlig kärleksbekräftelse att de vill övervaka träningspartnern så han inte gör illa sig på den onda maskinen?

uppdatering av josefine

jag har ont i halsen. jag vill ha godis. jag måste verkligen städa mitt rum.

lite kärlek sådär random på en måndag

" - Asså jag har ett halvt wienerbröd i skon!"

Citat från anonym knäppskalle idag. Jag älskar mina alltid så roande kompisar!

<3

en händelse på en förort

en ska som stör mig. mycket. är männsikor som hoppar på en buss, ensam och sätter sig på fyra sätet. varför liksom? alltid är det någon som sitter själv där. oftast tanter. men hur tänker dom små tanterna då när de sedan kommer tex tre eller fyra personer som åker buss en härlig dag tillsammans? inte alls tror jag. det blir kanon mysigt för dom har tre eller fyra människorna som helt enkelt får sätta sig bakom varandra och prata med varandras nackar. men det är ju kul. vad är det för fel på alla andra säten som innehåller två sittplatser om man ändå bara är en person? JO INGET! sitt inte på fyra sättet förhelvete! ursäkta svordommen. när jag ändå gnäller lite på bussar. kan jag ju passa på att nämna att det är fantastiskt med snö. verkligen. speciellt när bussen inte orkar upp för en liten backe. så först står man och väntar på bussen i ungerfär 30 min för att man så innerligt vill tro att bussen faktiskt ska orka upp. sedan när man väl ger upp och går ner för backen till nästa busshållsplats ca 20 min gångsavstånd åker busshelvetet upp för backen. jag vill bara summera detta till att det blir hela f e m t i o minuter ute i snöstormen. fantastiskt det här med snö. fantastiskt var ordet.


jag har inga kläder.

det är söndag jag vaknar 8.57.... varför vaknar man tidigt och inte kan somna om på dom dagarna man faktiskt får sova på? hade det varit onsdag och jag hade haft en och en haltimme tyska så hade jag nog sovit till tre så att jag hade missat lite annat viktigt också. jag sitter i kanonsnygg morgonfrisyr och mjukis byxor och lyssnar på lasse... dom tomma stegen. bra grejjer! fan nu kom jag just på att jag ska vara hos ida om 40 min. skynda skynda.

dom tomma stegen
Jag såg en man ligga och dö på en bänk en natt
det var inte mycket att göra
Hans vän sa: Jesus tar hand om dig nu
men han kunde varken se eller höra
Månen blänkte i fjärden
nordens renaste vatten
Man la en filt över kroppen
sen gick vi sakta hemåt i natten


e-post

jag och fanny delar åsikten om att svett är härligt mysigt. kvällen igår va bra. fanny wallin jag älskar dig, jag är lesbisk.

cya!

Jag tror jag lägger ner helgbloggandet redan nu, det kommer bli busybusybusy.
  • Ikväll: PARTAJ TJOHOOO!
  • Imorgon: Upp tidigt (typ nio, gulp!) jobba inne i stan, sen hem och plugga/ev nåt roligt!
  • Söndag: Juldag hos Emilia och sen ska man ju trycka in lite plugg också....
Nu ska jag packa det sista och sen bär det av mot Emilia och en riktig rivstart med pizza, haha!
PAARTAAAAJ <---------- Spotify-lista! (y)

god jul josefine

oj vad det var länge sedan jag besökte denna sida. efter en del tjat från min godaste vän så skriver jag. nu blire hon en glad vän. mycket har hänt ha ha ha.. en av mina vänner har under veckan glömt en mycket viktig detalj innan man går till skolan eller ut överhuvudtaget. nämligen bh. inga namn nämda....... jag är mega trött. har ont i huvudet och är efter fyra rostmackor och två stora glas oboy konstigt nog fortfarande hungrig. snart ska jag sova för att sedan gå upp igen om en sisådär 6 timmar igen. livet är bra härligt. nu ska jag mata mina katter på facebook, smsa ida sedan SOOOVA!!

det här är grejer det

http://www.saltmannen.se/
http://failblog.org/
http://awkwardfamilyphotos.com/
http://bestofblocket.se/
http://tjuvtittat.se/
http://www.collegehumor.com/pictures

we're going down!!!

Okej, många har sagt att jag är lite skruvad... inklusive mig själv. Och jag har accepterat det! Jag älskar att vara lite koko i bollen, det är härligt!
MEN.... när ens egen pappa skriver det i ett sms, ens eget kött och blod... då är det illa.
"Du och Jossan måste ha någonting som forskarna kan ta som en utmaning...."


eeeeh... poff tack?

Ni vet att man ibland kan bara skjuta ifrån sig problem och låtsas som dom inte finns? Bara tänka bort dom, dom betyder inget, så efter ett tag så känns det som dom inte finns längre? Liksom se mellan fingrarna, och bara låta det där lilla som stör dig slinka igenom? Poff, så är det borta.

Aa iaf, det går inte att göra så med skolarbeten/inlämningar/prov. Believe me, det funkar tydligen inte.

nej jag är nötallergiker!

Hahahahahahahahahahaha, Oskar la upp den här på Facebook, jag döööööör!


tisdag tisdag tisdag

sånna här dagar älskar jag verkligen. jag kommer hem först lycklig som en gnu, om dom nu är glada.. och inser att jag kommer att starta datan utan att wow har segat sönder den x antal timmar innan sen kommer min kära bror hem och skriker att han har läxor att göra. på datan... jag älskar att ha en data på två datanördar. underbart. fantastiskt underbart. jag vill ha min mac nu nu nu nuuuuu!

och vi är typ bff nu!!

Erik Hassle tränar på vårt gym, han var där idag. Han bor i Tullinge. Okej, det kanske inte var han, men detaljer detaljer liksom. Jag tränade med Erik Hassle idag.

westlife är ett pojkband

jag älskar tyskaprov. de är det absolut bästa som finns i hela uneversum. jag tror fan jag ska bli tyskalärare! vart fick jag den tanken ifrån? dumma tanke. glöm de jag sa. jag ska inte bli tyskalärare jag dör nog hellre. ja de gör jag nog. snart ska jag och mandie åka till gymmet med idis. hurtiga ooja! jag vill ha godis. jag ska äta godis. sen träna. träna senare. en annan dag. nej träna idag och äta godis idag. mums choklad är gott. för gott dessvärre...

vakna med ajsomfaan

När man masar sig upp för att ta bussen som går 06:57 varje morgon, då är man trött. Då fungerar det inte med vilken musik som helst, utan då har käraste bloggkollegan Josefine och jag kommit fram till vilka låtar som vi vill lyssna på i morgondvalan.
Underbara! (Båda två svenska också, vad händer med mig?!)


i denna ljuva juletid

Låt mig klargöra en sak:
1. Jag ogillar tyskaprov, STARKT.
2. Det är urmysigt att baka pepparkakor.

Och där fick ni också innehållet av min dag. Tyskaplugg och pepparkaksbak med Fänsygos!

Alla bilder tagna av mig eller Fanny med Canon 350D och Fisheye-objektiv!




"Hon tänker outside the box"


Tadaaa, en kåtbock!


<3


Förresten, erkänn att mitt hallfönster är grymt mysigt!


Mer bilder imorrn!

rubrik

lördagen har spenderat i en hårsalong i globen med angelica. mycket trevligt. dagens lunch bestog även idag av mcdonalds.. jag kommer dö av mcdonalds mat. den är inte nyttig. inte för fem öre............ de suger. snart kommer fanny och louise hit. senare ska vi gå till angelica. de kommer bli kanon! det luktar lussebullar i hela huset. synd bara att jag inte gillar smaken. men lukten går ju ann! men eftersom jag har världens bästa mamma har hon gjort vanligt bullar till mig och min bror. jag är hungrig. jag ska gå och äta bullar. hej och puss. ps jag är bra på de där med länkar. riktigt duktig om jag får säga det själv. och jag menar man sk ju göra sånt man är bra på....... himmlans bra att kunna liksom.

decemberlördag

Tjingeling! Dagen har spenderats i SKHLM där bland annat en gosig vinterjacka har införskaffats. Julmusiken har flödat och jag känner mig sådär mysigt julglad. Ikväll ska jag till några gamla vänner i Hammarby Sjöstad, ska bli himla kul!
Nu ska jag springa och måla naglarna och göra mig i ordning, ha en fin lördagskväll!

en del nätter är alldeles för långa...

nu är alla julklapparna inhandlade. dom som är roligast att köpa är faktiskt dom man köper till sig själv haha. och på något konstigt vis lyckas det alltid bli fler påsar till sig själv..? mycket märkligt det där asså.

JA TACK! bik bok och din sko
(klicka på bilden för större bild)

 


vad är grejen?

Varför heter typ ansiktsvatten "Eau de Toilette"? Toalettvatten? Ska det locka människor till att köpa? Jag vill inte splasha toalettvatten i fejset. Fransoser är konstiga.
What liksom....

obehagligt

Ida och Amanda står och duschar inne på gymmet. En kvinna, ungefär 30 år, frågar om bastun är på.
- Vet inte, säger flickorna och kvinnan går och kollar.
Kommer ut ur bastun och säger:
- Nämen det är ju gamla elever ser jag! Vad ni har blivit stora!

Fortsätter sedan fråga hur det är, vilket gymnasium vi går på osv.
.
... vi står i duschen. Där vill man inte hitta gamla lärare från sexan som man hatade redan då. (Just hon var konstig, slängde en tallrik i golvet på hemkunskapen och hade en "Lattjo Lajban-låda".)
.
Bara fel.

dom tomma stegen

museum, mcdonalds frisören och paketinslagning med ida på jula. ganska skön dag. kunde varit skönare men det är som det är liksom. nöjd hos frisören, blev lite väl kort men jag antar att de växer. julklappsshopping imorgon i den stora staden. oj vad jag känner att detta var ett onödigt inlägg men amanda blir ju glad.

phazerball!

Wohoo, jag är stendöd. Idag har Phazerball med klassen stått på schemat, och J Ä K L A R vad roligt det var! Supercolt, precis som Paintball fast utan färg och att smärtgraden var en aning lägre. Det värsta var att jag fick en sån adrenalinkick, överlevnadsinstinkten knäpptes på direkt och sedan var det bara "DÖDA DÖDA DÖDA!". Typ.

Dock så fick jag själv känna på smärtgraden, det gjorde ont, men helt klart värt det:

Sista matchen, alla är taggade till tusen och adrenalinet pumpar i våra kroppar. Jag och Nawar duckar bakom ett skydd och bestämmer att på tre så attackerar vi. Ett, två tre! Vi hoppar upp bakom skyddet och möts av en kulattack från Darian, som tydligen står precis på andra sidan skyddet, cirkus 40 cm ifrån. Och som vi får spö.

Om jag säger såhär, säkerhetsavståndet ska vara minst 5 mter och jag blev träffad flera gånger på 40 cm avstånd. Ni förstår vilket härligt märke jag har nu va?


ha. ha.

För er läsare som inte känner mig så kommer det här som en rolig överraskning såhär på kvällskvisten. För ni visste antagligen inte att jag har gått i Musik/Media-klass i tre år och vart med i ... fyra musikaler tror jag? Här är i Mean Girls, jag var emo och vi framförde "Teenagers" med My Chemical Romance. Men här drar jag gränsen, ni kommer INTE att få se så kallade vackra bilder från sjuan när jag var hippie. Nej.


wrap it up

Jag tänkte sammanfatta den här dagen med att lägga upp lite småttt och gott.

Dagens Citat: "Love isn't blind, it's retarded!" Från 2 and a half men.

Dagens bästa:
Marabou chokladrulle med daimsmak. Tummen upp.

Dagens "En bild säger mer än 1000 ord":
Det är istid ute. Därför bjuder jag på några små bilder jag tog förra året vid den här tiden. (Oj, nu blev det ord i alla fall.)




Nighty night fellah's. <3

som jag har väntat!

ÄNTLIGEN någon som har insett de RIKTIGA PROBLEMEN!


mm.. marabou

idag när jag och min kära familj satt och åt en härlig middag tillsammans fick jag som en uppenbarelse från gud. som typ när man kommer på att man är bisexuell. det bara poff så kommer man på det. en sån fick jag. jag har kommit på vad mitt barn ska heta! jag vill bara ha ett. den ska heta.... spänningen är oooolidlig... merta-greta. ja med bildestreck. jag tycker det var kanon fint!om det nu mot förmodan skulle bli en pojke ska han heta hans-bengt. även det med bilndestreck. alla som läser detta och tror att jag är gravid eller något kan vara lugna. för det är bara en önskedröm. jag gillar plötsliga uppenbarelser som bara kommer sådär liksom. ps mamma tyckte också det var jätte fina namn. ps 2. jag är rädd för att mitt barn kommer bli mobbad på dagis pga av sitt namn. ps 3. de barnet som nu skulle mobba mitt barn ska få känna på mina muskler!

mätt i magen

jag älskar denna dag! verkligen älskar! en lektion idag som bestog av att få tillbaka ett matteprov med riktigt bra resultat. ganska lagom ansträngande dag. stackars lilla amanda som är kvar i skoan och skriver världens störtsa engelskaprov medans jag sitter hemma mo ha ha ha ha! skadeglädje. jag kom hem för ungerfär en halvtimme sen och då gjorde jag pommes frites till lunch. i fritösen..... en bart pommes med ett stort glas mjölk. vadå onyttigt? men vafan man lever bara en gång och den gången ska man göra något bra av och jag tycker onyttiga saker är bra. jag menar alla människor är ju menade för en sak här på jorden och jag är nog fan menad för att se till att typ ica och coop inte går i konkurs.. så varför inte köpa det godaste i affären? GODIS! vem skulle annars handla godis för 50 spänn en vanlig onsdag? nej ingen, visste väl de... hoppas inte mamma läser det här...........................

RSS 2.0