taggade till tusen!


trött på inget trött på allt

de händer ingenting någonstans. nu har jag suttit och kollat på facebook startsidan i typ 10 min i väntan på att någon ska uppdatera något men inte.. snart ska jag till huddinge för att sedan åka hem igen. de ska bli kul. ikväll är de maskerad. de ska också bli kul. jag köpte nyss två nya fiskar till mitt aquarium. total meningslöst inlägg jag vet..


HALLOWEEEEEEEEEEEEEEEEN

Wiie, idag är det Halloween! Men det blir inte mycket bloggande för min del, har en massa saker att fixa på dagen och på kvällen är det ju THE BIG MASKERAD! Det ska bli grymt kul, eftersom jag har hört vad en del ska vara för nåt.... tja, vi kan ju säga såhär att vissa går inför detta mer än andra. Haha.
Så förhoppningsvis har vi lite galna bilder vi kan visa er imorgon!

att jobba på åhléns

josefine försöker få tag på sara som jag hoppas har fått tag på linus som förhoppningsvis har fått tag på de vi vill ha tag på.

make me wanna spread my arms and fly

när jag blir stor ska jag flytta till mensträsk eller kåtbacken i västerbotten. jag tror nog att de blir mensträsk de låter mer lockande på något sätt.. hahah nej men ärligt. hur kan man döpa en liten by till mensträsk eller kåtbacken? vem fan vill bo där? inte jag iallafall. idag har jag varit en riktigt hälsosam dag faktiskt. jag har duschat rakat benen och allt sånt, åkt till tumba och enbart tagit ut pengar och nu pluggar jag (ja jag pluggar på blogg.se, de är kul) och dricker vitamin defence. fast ikväll blir de nog dessvärre ändring på det nyttiga.. de suger men godis är gott!

tummen upp

Grym musik + pappas galet bra hörlurar = (y)

Hotel Room Service - Pitbull
21 Guns - Green Day
Falling Down - Space Cowboy
Sverigetrotters - Afasi & Filthy
Fallen Leaves - Billy Talent
I write sins not tragedies - Panic! at the Disco

tomtar - nej tack. snö - ja tack

amanda du är den ända som vill ha jul! jag blir depprimerad bara jag tänker på julen.. hela ikea är fullsmockat med jusaker, hela åhlens också. när jag och mamma gick in på åhlens möttes jag av en röd chock och jag tvingade mamma att gå ut igen. jag får panik. de är liksom ocktober!! de är två månader kvar.. ta och lugna ner lite va ni hinner sälja på folk massa skittomtar och andra hysteriska grejer!! jag tror jag ska protistera denna jul. ja nu har jag bestämt mig. inga julsaker i mitt rum i år. AV REN PROTEST mot alla hysteriska människor som kladdar ner hela huset och hela trädgården med blinkande lampor och tomtar överallt. ja då var de bestämt då. och tror inta att ni kan övertala mig, för jag är svårövertalad..

...................jag vill ha jul


höstmys och nostalgi

Sitter här i sängen, kollar på film och dricker varm choklad. Gosekläderna är på och sminket är nowhere to be seen. Det här är första och enda dagen på hela höstlovet som jag inte har någonting planerat. Så jag har suttit och tittat på en massa gamla bilder, fnissat åt minnena. Vår familj gillar att fota, och det märks. Bara på ena Mac:en så har vi 23 000 bilder, jag vågar inte ens kolla ur många vi har på stationära. Men det är lite roligt att kunna hitta en massa minnen i arkivet en sån här dag, vissa saker hade jag redan glömt bort. Ha en mysig kväll nu.

<3



092911

Alltså, fan vad skönt det är att sova. Jag funderar seriöst på att skippa gymnasiet helt bara för att få sova så länge jag vill på morgonarna. Vem vet, korvgubbsindustrin kanske behöver mig? Nåja, nu är jag i alla fall vaken och försöker ladda in alla 700 bilder från landet i datorn. Ett tips; ta aldrig med er två systemkameror när ni vet att ni kommer vara helt galna och se ut som skit. Capish?

Det kommer ta ett bra tag innan jag fått ordning på alla bilder, men här är ett litet smakprov.




Mohaha, nu vill ni allt se resten va? Cliff-hanger á la Amanda!

vad i ....?!?


fan vad skumma kompisar jag har...

... nästan lika skumma som en påse med skumtomtar.
(Meningen över skrev INTE JAG, det var IDA!!! Hon tycker hon är rolig..pjuuuf)

Alltså, nu förstår jag ingenting... Ida verkade inte gilla mina förslag till vad hon ska klä ut sig till på maskeraden?
Skulle inte ni vilja vara tatuering eller trafikoffer?


vi är så trevliga mot varandra!

Jossegoss som sitter här alldeles bakom mig spottade ur sig den här kommentaren alldeles nyss:

 - Men blogga nu för i helvete, ska jag behöva slå dig eller?!

Åh vilken motivation jag fick nu... verkligen.

PS. Vi är hemma nu! Levande!

PS2. Josefine har en bula på näsan - av en linjal.

PS3. Vi är tjocka nu och Ida's hår är randigt.

PS4. Åh vad jag längtar tills det kommer ut!

(Hängde ni med nu?....höhöhöhöhö)


jag slipper nog köpa nya byxor, förhoppningsvis..

vi är hemma igen! och vi lever det är otroligt. helgen får ett betyg på 5 stjärnor av 5 möjliga. fast de  hade ju varit trevligt om callmar hade varit med men nej hon har svininfluensan, fast nu är hon frisk igen. jippie! imorgon ska jag och mandie ta en låååångpromenad. ja vi har redan bestämt de, de känns liksom lite bättre så med tanke på allt vi har hunnit äta på tre dygn. snart kommer ida och då ska vi gosaaa!


hjedå landet, hej skogen

egentligen har jag inget att skriva så detta kommer att bli ett total meningslöst inlägg så för all er som inte orkar läsa kan sluta nu. jag sitter och lyssnar på min fantastiska spotifylista och spelar happy aquarium på facebook. jag upptäckte just att jag har blivit taggad i en fantastisk video där jag och caroline står och dansar och sjunger till michael jackson, den är otroligt sevärd. not. och nej jag kan inte sluta beundra min egna spotifylista.. för den är sjukt bra! ni skulle höra eller föresten de skulle in inte alls för då skulle ni aldrig kunna slita er från den höhö..

jag älskar min spotifylista!

vädret är som vänligt ett helvete och man vill bara krypa ner i sängen igen men icke! senare idag bär det av mot typ mariefred? och amandas landställe på en "gå-upp-i-vikt-weekend". den lilla lilla lilla stugan ligger mitt ute i ingenstans, de finns förmodligen inga grannar och de är 7 km till närmsta sivilisation, och sivilisationen är en ica-butik! detta kommer bli en toppen weekend. jag längtar redan efter att få köpa nya, större.. byxor. de ska bli kanonkul!



We're going ... to the WILD!

Nu är det så att idag så åker Josefine, jag och Fännyboy till mitt kära landställe utanför Mariefred. Där tänker vi hålla till ända tills onsdag kväll, så hejdå uppdatering! Jag vet. Inga inlägg... andas lugnt nu. Sååååjaaaa.....
Men medan ni väntar på vår hemkomst så kan jag ju roa er med att visa lite bilder från en gång i somras när jag var där, då med de här små rumporna!
En resa börjar alltid bäst med lite McDonken i magen!


När vi nästan var framme så stannade vi till vid en Medeltidsmarknad... Don't ask me why!


Mucho grejer fanns det att köpa.


Och visst hittade vi en del roliga prylar. Japp, that's me.


Ida den fina.




Vi hittade faktiskt E-Type i en båt!


Sedan åkte vi vidare till min lilla timmerstuga.


Där vi genast packade ihop badkläder och cyklade ner till vattnet!


Emilia är en posande badkruka.


Vi vet. Vi är så jävla vackra.


"No bläv dä kvällen?" sa den ena rumpnissen, och så cyklade de hem igen.


JAG VANN JAG VANN JAG VANN!.... Okejdå, kanske inte. Men nästan?


GODIIIIIIIIIIIIIIS! Anton sa att det inte fanns nåt gott ju, men f*ck honom liksom.


Sen gosade vi lite med Leo också. (Leo är den lilla).

Såpp! Försök att överleva utan oss nu i två dygn, så har vi massor av nya smaskiga bilder att bjuda på!
It's gonna be wiiiiiiiiiiild!
(Hihi, jag är så busig, jag tog Emilia's bilder!)
Love Mandie







när man har mensvärk får man störa sig på saker

Okej, det här är något som jag svär och muttrar irriterat över varje gång den jäkla reklamen kommer upp i rutan.
Kanal 5 är en stor tv-kanal. De har mycket pengar och bra resurser över huvudtaget. De har flera kända tv-profiler som till exempel Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, Jacob Öqvist och Pontus Gårdinger. Kanalen sänds från London och äger också Kanal 9. De har ca 9 % regelbunden tittarandel. (Och ja, jag har googlat.)
Och ÄNDÅ. ÄNDÅ, FAST DE HAR ALLA DESSA TILLGÅNGAR OCH RESURSER SÅ VÄLJER PUCKONA ATT GÖRA TV-PROGRAM OM FINLANDSFÄRJAN OCH ULLARED. ULLARED LIKSOM?!?!

Jag förstår mig inte på vissa människor.


Vad kommer härnäst? "Tandläkarna", "Djurgårdsfärjan" och "Bauhaus"???


zzzzz........

Här vaknar man i godan ro, och har för en gångs skull fått sova ut. Då går man in på datorn, och ser att en viss Josefine har gått och kallat en tjocksmock?! Upprörande!!!
Sen ringer man människan för att få ett svar på dessa oförskämdheter, och då blir man istället utjagad på promenad.
Det regnar.

ööh rubrik

jag ogillar regn och rusk starkt! jag och tjocksmocken skulle ju vara duktiga och gå ut och gå men de har man ju ingen lust med längre!? men men kanske att vi gör de iallafall men först bör kvinnan svara på mina sms eller rent av sagt V A K N A!

delar med mig av min vishet

Tips från coachen 1: Gå ALDRIG ensam, över en tom byggarbetsplats klockan två på natten, när det är kallt och kolsvart.

Tips från coachen 2: Det är heller ingen bra idé att diskutera den läskiga scenen i "När lammen tystnar" när man är två små försvarslösa tjejer som går hemåt från bussen i ett öde bostadsområde mitt i natten.

Tips från coachen 3: Cheeseburgare smakar bäst sent på kvällen/natten.

Love Mandie

gnäll gör faktiskt allt så mycket bättre

jag älskar min lördagskväll. jag sitter här i min ensamhet (ja jag tycker jävligt synd om mig själv..) och lyssnar på musik som för visso är väldigt bra, spelar happy aquarium på facbook, smsar med en fylletratt och ida, och vänar på att amanda förhoppningsvis ska ringa och säga att hon gör något roligt och att jag ska få komma dit fast jag börjar tappa hoppet om de nu när klockan är 23 och jag sitter osminkad, nyduschad med håret i en ända röra uppe på huvudet, i pyjamas och leggings och dricker sprite.. men vafan de kommer väl fler helger. juste en sak som gör allting lite värre också är att vi inte gick vidare idag.. utan bajs-nykvarn (väldigt moget jag vet) gjorde de istället. ett lag fullt med fjortisar som inte ens vet om gotland tillhör sverige eller finland!? men hallå, vart har du varit dom senaste 15 åren i dit liv liksom? och den jäveln som kommer och säger att jag är en dålig förlorare har jävligt rätt men den lär också få en smäll!! hjedå nu ska jag tröstköpa en ny fisk till mitt aquarium.

jag förstår mig inte på nya fackebook!?

jag älskar att sitta på bänken när vi spelar som 20 grekiska gudar mot nykvarn, verkligen! jag vill ju också vara en grekisk gud.. men snart så är jag tillbaka och då är de bara backa annars gör de ont!!!
P.S amanda jag gillar dig även om du ser ut soom ett mongo på bilder...

i've got it from my mama!

Mamma frågade precis: "Varför kan du aldrig bara se normal ut på bilder?"

Döööh, stentrist ju. Se och njut världen!



Love Mandie

ingenting

är de bara jag som inte har en mac-data i denna värld och inte ser våran header som jag kämpade med? jag blir arg. på riktigt denna gång. tack datan nu har jag ingen mobil längre.. eller jo de har jag men den är i tre delar! tack verkligen.

svenska rubrik amanda

min kompanjon amanda redan har nämt om våran vän knarkaren, jag gillar henne skarp måsta jag bara tilllägga (stavas tillläga med tre l föresten? aja nu får de stå med de iallafall) de är charmigt med knark, verkligen.. sedan vill jag bara tillllllägga att jag gillar min mobil och jag ska aldrig mer tappa bort den, den blev ledsen och jag blev ännu mer ledsen.

du emilia observera att jag har döpt om min kategori men de är fortfarande samma gammla jag.. kom ihåg de gulleplutt!

för er som inte är den skarpaste kniven i lådan...



Ajsomfaan fick en kommentar från en söt men förvirrad hönapöna, så nu tänkte Allsmäktiga Amanda vara så gullig och förklara systemet bakom den fantastiska bloggen:

Nedanför inlägget så finns det en rad där det bland annat står vilken kategori inlägget är publicerat i. Vi som driver bloggen har organiserat det så att det för tillfället finns två kategorier; "Josefine såklart" och "Allsmäktiga Amanda". Josefine publicerar alltså sina inlägg i sin kategori, (vilket är "Josefine såklart" för er som inte har alla hästar i stallet) och Amanda i sin (vilket är "Allsmäktiga Amanda" för er som varken har alla hästar i stallet eller alla strumpor i strumplådan).

Flera eventuella frågor kring drivandet av bloggen kan ställas direkt till distrubutörerna i detta kommentarsfält nedan. Trevlig läsning!
(Jag är haj på att låta proffsig....)

Love Mandie

jag är kär

Tänkte bara upplysa alla små apor där ute i världen att Amanda är kär.
All I wanna say is that, they don't really care about us

Love Mandie

höstlov, mobiljakt och knark!

Innan jag börjar skriva om det jag egentligen ska skriva om så måste jag bara meddela:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! NU HAR JAG HÖSTLOV, EN HEL VECKA I FRIHETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!

Så. När hela klassen i extas sprang ut från klassrummet sista lektionen idag, så tänkte inte jag mig att jag skulle börja lovet med att Josefine skulle utropa "vart är min mobil?!" när vi sitter på tåget på väg hem. Jag tänkte mig inte heller att jag sedan skulle ta nästa tåg mot Stockholm och åka tillbaka till Huddinge för att lusleta igenom perrongen efter en stackars svart liten mobiltelefon. Och jag tänkte mig defintivt inte att jag skulle bära omkring min 3-tonsväska ändå bort till skolan igen från busshållsplatsen för att Jossan sedan ska hitta mobiljäveln i skåpet!!!!!!!! Men men.
På sista tågresan hem så satt det en ÄKTA KNARKARE på andra sidan gången. Hon satt och fifflade med skakiga händer med några små påsar, och hällde försiktigt försiktigt över pyttelite pulver från den ena till den andra påsen. Och när två säkerhetsvakter kom så gömde hon kvickt påsarna i en ihopvikt Metrotidning och slängde ner på golvet.
Scary....
Love Mandie

jag har gjort en upptäckt!

jag har just konstaterat för mig själv att dom två bästa låtarna i världen verkligen är bäst i världen! dom knäcker all annan skit!! lars winnerbäck - kom änglar & kent - utan dina andetag. glöm aldrig detta viktiga medelande!!

oktober suger!

amanda har gjort min dag idag! hon städade nämligen torstens akvarium igår! bra jobbat amanda!! dagen suger för övrigt.. jag går upp 06.20 när jag egentligen borde ha gått upp ungefär en halvtimme tidigare, trött som en björn.. åker till skolan(de är ny istid ute!) sen när man kommer till sklan vet halv klassen om att vi har sovmorgon men inte resten, dom jävlarna ska dödens döö! nu är jag arg, så akta er!!

operation HH

(första raden skall läsas med fånig, patetisk, töntig, larvig, fallset- fjortis röst!!!)
- dagen har varit bra idag, först skolan sen centrum. de va verkligen jätte mysigt med er flickor!
jooo visst! för den som ville veta har dagen varit en riktigt helvetesdag, totalt meningslös faktiskt! och nu käner jag att jag blir arg för mig själv också.. KI-dag.. de fånigaste jag hört på länge faktiskt!
jag fryser om tårna. hjedå!


Jag vet att ni har längtat

Kolla världen! Jag bloggar!



Love Mandie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0